Libnet.ro
UNICEF

07:46

Cum a reactionat Adriana Bahmuteanu, dupa ce a fost injurata in strada, ca la usa cortului, de o cersetoare

Playtech Playtech,
Cum a reactionat Adriana Bahmuteanu, dupa ce a fost injurata in strada, ca la usa cortului, de o cersetoare

Ce reactie a avut Adriana Bahmuteanu dupa ce a fost injurata ca la usa cortului de o cersetoare care ii ceruse bani? Vedeta a reactionat la o decizie josnica in timpul acestui moment delicat. Cum a reactionat Adriana Bahmuteanu, dupa ce a fost injurata in strada Adriana a impresionat pe toata lumea in urma unui . continuă pe Playtech

SCENE IREALE! Adriana Bahmuteanu, ATACATA PE STRADA! Numai FUGA A SALVAT-O de la o nenorocire (VIDEO)

Adriana Bahmuteanu este renumita pentru firea ei bataioasa. CUTREMUR MONDEN! CU CINE S-A IUBIT iN SECRET TEO TRANDAFIR! BURSUCU A TURBAT DE FURIE CAND A VAZUT IMAGINILE GALERIE FOTO) Recent, paparazzii.

NUNTA ANULUI! Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu S-AU iMPACAT! E anuntul momentului

Bomba in showbiz! Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu s-au impacat? SOC iN TELEVIZIUNE! TEO TRANDAFIR A LUAT UN PUMN DE PASTILE! IMAGINI DE GROAZA Cuplul format din cei doi a fost unul dintre cele mai.

Cum a reactionat , dupa ce un fan a facut-o baba. L-a pus la punct imediat

, prezentatoarea show-ului Like a Star de la Antena Stars, ii este adesea atribuit cuvantul baba. De aceasta data, vedeta TV a venit si cu o replica pentru fanul care a numit-o astfel. Cum l-a pus la punct? Cum a reactionat dupa ce un fan a facut-o baba? a debutat .

Tibi Useriu, performanta de neimaginat: cum a reactionat eroul national dupa Yukon Arctic

Tibi Useriu este singurul roman care a terminat ultramaratonul Yukon Arctic din Canada si unul dintre putinii oameni care se pot lauda cu aceasta performanta. A incercat si in 2019, dar atunci l-a terminat pe un pat de spital. in 2020, Tibi Useriu a reusit sa termine ultramaratonul Yukon Arctic Ultra desfasurat in Canada.

Stirile ProTV: Un baiat de 14 ani e in moarte cerebrala dupa ce a fost batut pe strada. Mesajul sfidator al agresorului

Doi parinti din Mangalia fac un apel disperat catre noi toti. Oamenii incearca sa isi salveze copilul si sa il trateze intr-o clinica din strainatate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )