Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai negru cosmar pentru Cristina Neagu. Capitanul echipei de handbal a Romaniei, despre accidentarea care putea sa ii puna capat carierei

Playtech Playtech,
Cel mai negru cosmar pentru Cristina Neagu. Capitanul echipei de handbal a Romaniei, despre accidentarea care putea sa ii puna capat carierei

Cristina Neagu a marcat golul victoriei in partida Romania Ungaria, scor 28-27, in urma caruia tricolorele s-au calificat in grupele principale aleCampionatului Mondial deHandbal din Japonia. Pentru capitanul echipei nationale victoria este cu atat mai importanta cu cat in urma cu un s-a accidentat grav, tot intr-un meci cu Ungaria, fiind la un pas . continuă pe Playtech

Amintiri de cosmar pentru Cristina Neagu inaintea meciului cu Ungaria

Romania intalneste Ungaria, vineri, de la 12:00, in meciul decisiv pentru calificarea in grupele principale la Campionatul Mondial, o partida care ii trezeste amintire negre Cristinei Neagu.

DIETA. Medicul Mihaela Bilic, despre cel mai bun aliment pentru silueta. Este bun si in perioada postului

Medicul nutritionist Mihaela Bilic spune care este cel mai bun aliment pentru silueta si care poate fi mancat chiar si in perioada postului. Provocarea100%@Ziua89: Scoici fara.

Cum a reactionat Cristina Neagu, dupa calificarea in grupele principale. Ce s-a intamplat dupa victoria impotriva Ungariei

Romania a invins Ungaria cu scorul de 28-27 si s-a calificat in grupele principale aleCampionatului Mondial de Handbal din Japonia. Tricolorele au fost conduse cu 16-10 la pauza, dar au jucat exemplar si au revenit spectaculos. Cristina Neagu a oferit prima reactie dupa meci. Cristina Neagu a inscris golul victoriei in partida Romania Ungaria .

Cristina Neagu: Sunt mandra de echipa mea, am incredere ca ne vom impune contra Ungariei

A jucat din nou la un nivel inalt, fiind de departe liderul din teren al echipei Romaniei. Cristina Neagu a vorbit despre infrangerea la limita cu Muntenegru 26-27), dar si despre meciul crucial cu Ungaria. Am incredere ca ne vom impune contra Ungariei, a spus cea mai buna handbalista a lumii in 2018.

Bucurie imensa la ECHIPA NATIONALA DE HANDBAL, dupa victoria cu Ungariei: Cum au petrecut Cristina Neagu si colegele ei (VIDEO SENZATIONAL)

Bucurie mare in echipa de hadbal a romaniei, dupa ce vineri a invins Ungaria si s-a calificat in grupele principale ale Mondialului. Cristina Neagu si colegele ei s-au distrat impreuna cu fanii care le-au as.

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc, cel mai mic din ultimii 15 ani. Profitul Gazprom s-a prabusit

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc a ajuns la cel mai redus nivel din ultimii 15 ani, potrivit datelor furnizate de gigantul Gazprom, scrie Moscow Times. Ultima oara cand gazul rusesc era.

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc, cel mai mic din ultimii 15 ani. Profitul Gazprom a cazut cu 45%

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc a cazut pana la cel mai redus nivel din ultimi 15 ani, potrivit datelor din contabilitatea Gazprom facute publice marti, scrie Moscow Times.

Cel mai mare Barometru de Craciun realizat de Ferratum analizeaza obiceiurile de cumparare la nivel global din peste 31.000 de gospodarii

Cand vine vorba de perioada sarbatorilor de Craciun, care sunt obiceiurile consumatorilor? Locuitorii caror tari cheltuie cel mai mult? Ce tara cumpara cele mai multe haine si cine e dispus sa cheltuie mai mult de 100 EURO pentru o noapte de cazare la hotel? Cine foloseste serviciile bancare mobile si care sunt rezolutiile pentru Anul 2019?.

Lionell Messi, cel mai bun jucator de fotbal din lume: de cate ori a reusit performanta

Lionel Messi este considerat de mult timp ca fiind cel mai bun jucator de fotbal din lume, dar decernarea recenta a Balonului de Aur i-a reconfirmat abilitatile de fotbalist. Pentru cativa ani, jucatorii brazilieni si spanioli au fost considerati de referinta in sportul rege. Argentinianul Messi se pare insa ca merge pe urmele lui Maradona .

Cat costa cel mai valoros ceas de mana din lume

Unele ceasuri depasesc chiar si zona de lux. in luna noiembrie 2019 s-a consemnat cel mai nou record in domeniu:cel mai scump ceas de mana din lume s-a vandut la licitatie cu pretul de 31 de milioane de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )