Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cum a reactionat Internetul dupa crimele din Paris: Je suis Charlie, cele mai puternice imagini

Playtech Playtech,
Cum a reactionat Internetul dupa crimele din Paris: Je suis Charlie, cele mai puternice imagini

Atacul armat din Paris, Franta, a lasat in urma 12 cadavre si o lume care cauta linia intre libertatea de exprimare si abuzul in numele religiei si credintei. Oamenii, mai mult sau mai putin influenti, si-au aratat pe Internet sustinerea fata de atacul din Franta. Jurnalistii si caricaritaristii din intreaga lume au reactionat in propriile []. continuă pe Playtech

Reactii vehemente pe Facebook dupa masacrul din Paris: 'Acestia nu sunt musulmani. Sunt criminali!

In subsolul caricaturii care a dus la masacrul din Paris, in urma caruia au fost ucisi cu sange rece cel putin 12 oameni , utilizatorii Facebook condamna vehement atacurile: Libertatea de exprimare plange, Marine Le Pene liderul.

Textul Je suis Charlie a invadat internetul, dupa atacul terorist de la Paris

Eticheta JeSuisCharlie Eu sunt Charlie - n. r. ) a invadat internetul, miercuri, dupa atacul terorist produs la sediul publicatiei Charlie Hebdo din Paris, soldat cu cel putin 12 morti, acelasi text fiind afisat.

Radu Tudor: Situatia din Paris ar putea sa capete o turnura NEGATIVA

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a opinat, in emisiunea La ordinea zilei, realizata de Dana Grecu, ca situatia din Paris nu este deloc buna si ar putea sa.

Tentativa de atac la sediul unui alt ziar din Paris: Un barbat cu surubelnite asupra sa a incercat sa intre in redactie

O tentativa de atac a avut loc la sediul unui alt ziar din Paris. Un barbat care avea asupra sa mai multe surubelnite a incercat sa intre in redactia revistei Valeurs Actuelles, relateaza lepoint. fr. La intrare,.

Un individ inarmat cu o surubelnita a fortat intrarea in sediul unei reviste din Paris

Un individ inarmat cu o surubelnita a incercat sa patrunda cu forta, joi dimineata, in redactia publicatiei Valeurs Actuelles din Paris, relateaza ziarul Le Figaro.

Alerta cu bomba la metroul din Paris: Autoritatile au securizat toate iesirile, iar circulatia a fost oprita

Alerta cu bomba la metroul din Paris! Autoritatile au securizat toate iesirile, iar circulatia a fost oprita. Franta a fost scena unor noi violente. in sudul Parisului, doi politisti au fost impuscati de.

Un membru al gruparii Stat Islamic lauda atentatul din Paris: Leii Islamului l-au razbunat pe Profet

Un membru sirian al gruparii jihadiste Statul Islamic a salutat atacul sangeros comis miercuri la sediul saptamanalului Charlie Hebdo, din Paris, soldat cu 12 morti si 11 raniti, declarand ca a fost o.

Ultimele INFORMATII din Paris: Democratia franceza a fost ATACATA! Un miting urias va avea loc in aceasta seara in Place de la Republique

Imamul moscheei din Paris, Dalil Boubakeur, a condamnat atacul terorist, pe care l-a numit o adevarata declaratie de razboiCondamnam cu fermitatea asemenea acte si vom colabora cu autoritatile pentru aducerea.

Ce mesaje au transmis Hollande, Cameron, Iohannis si Ponta cu privire la atacul din Paris

Presedintele Frantei, Francois Holllande, dar si omologii acestuia din Marea Britanie si Romania, si-au exprimat regretele cu privire la atacul din Paris asupra sediului publicatiei satirice Charlie Hebdo, in urma caruia au murit cel putin 12 persoane.

Atac cu arme automate la sediul unui ziar din Paris, soldat cu victime

Sediul ziarului satiric Charlie Hebdo din Paris a fost vizat miercuri de un atac cu arme automate, comis de persoane mascate si soldat cu victime, relateaza cotidianul francez 20 Minutes in editia electronica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2202 seconds )