Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cum au reactionat vedetele cand au auzit ca Joe Biden a ales-o pe Kamala Harris ca viitor Vice-Presedinte

ADPM ADPM,
Cum au reactionat vedetele cand au auzit ca Joe Biden a ales-o pe Kamala Harris ca viitor Vice-Presedinte

Taylor Swift, Hillary Clinton, Barack Obama, Chrissy Teigen si Pink sunt doar cateva dintre vedetele care si-au exprimat public parerea despre faptul ca Joe Biden a ales-o pe Kamala Harris ca viitor Vice-Presedinte. continuă pe ADPM

Cine este Kamala Harris, alegerea lui Joe Biden pentru functia de vicepresedinte al SUA (FOTO)

Joe Biden porneste in cursa pentru presedintia Statelor Unite alaturi de o femeie afro-indo-americana. Kamala Harris este alegerea democratului pentru functia de vicepresedinte al SUA, in cazul in care va.

Motive pro si contra Kamalei Harris, vicepresedinta aleasa de Joe Biden

Kamala Harris, o avocata de culoare in varsta de 55 de ani, cu origini indiene si jamaicane, a fost anuntata marti drept vicepresedinta democratului Joe Biden in incercarea sa da a castiga mandatul de presedinte al Statelor Unite. Alegerea lui Harris respecta fidel portretul vicepresedintelui pe care Biden a marturisit in repetate randuri ca si-l doreste alaturi la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie: o femeie de culoare, care ar atrage voturile cruciale ale comunitatii afro-americane si ale altor minoritati, precum si al femeilor, grupuri demografice ce pot decide soarta scrutinului, scrie g4media.

Joe Biden a ales-o pe Kamala Harris pentru functia de vicepresedinte daca va castiga alegerile din SUA

Democratul Joe Biden a ales-o pe senatoarea Kamala Harris pentru functia de vicepresedinte daca va castiga alegerile din SUA. Kamala Harris ar putea deveni prima femeie de culoare si prima femeie vicepresedinte a SUA.

Breaking Kamala Harris este alegerea lui Joe Biden pentru vicepresedinte

Joe Biden, prezumtivul candidat democrat la presedintie, a ales-o pe Kamala Harris ca partenera de c.

Joe Biden a ales-o pe Kamala Harris pentru functia de vicepresedinte al SUA

Joe Biden a anuntat, marti, ca a decis sa intre in cursa pentru fotoliul de la Casa Alba alaturi de Kamala Harris. Aceasta a devenit astfel prima femeie afro-americana propusa pentru functia de vicepresedinte al Statelor Unite ale Americii.

Joe Biden a ales-o pe senatoarea Kamala Harris pentru functia de vicepresedinte daca va castiga alegerile din SUA

Joe Biden a ales-o pe senatoarea Kamala Harris pentru functia de vicepresedinte daca va castiga alegerile din SUA. Kamala Harris ar putea deveni prima femeie de culoare si prima femeie vicepresedinte a SUA.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )