Libnet.ro
UNICEF

20:30

Joe Biden a ales-o pe Kamala Harris pentru functia de vicepresedinte daca va castiga alegerile din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Joe Biden a ales-o pe Kamala Harris pentru functia de vicepresedinte daca va castiga alegerile din SUA

Democratul Joe Biden a ales-o pe senatoarea Kamala Harris pentru functia de vicepresedinte daca va castiga alegerile din SUA. Kamala Harris ar putea deveni prima femeie de culoare si prima femeie vicepresedinte a SUA. continuă pe Ziarul Bursa

Joe Biden a ales-o pe senatoarea Kamala Harris pentru functia de vicepresedinte daca va castiga alegerile din SUA

Joe Biden a ales-o pe senatoarea Kamala Harris pentru functia de vicepresedinte daca va castiga alegerile din SUA. Kamala Harris ar putea deveni prima femeie de culoare si prima femeie vicepresedinte a SUA.

Trump, surprins de faptul ca Bidena ales-o peKamala Harris pentru functia de vicepresedinte: A fost mediocra

Presedintele american Donald Trump s-a declarat surprins de decizia candidatului democrat Joe Biden de a o nominaliza pe senatoarea Kamala Harris pentru functia de vicepresedinte, in cazul in care va castiga alegerile de la Casa Alba.

Joe Biden a ales-o pe Kamala Harris pentru functia de vicepresedinte al SUA

Joe Biden a anuntat, marti, ca a decis sa intre in cursa pentru fotoliul de la Casa Alba alaturi de Kamala Harris. Aceasta a devenit astfel prima femeie afro-americana propusa pentru functia de vicepresedinte al Statelor Unite ale Americii.

Biden a ales-o pe Kamala Harris drept partenera in alegeri: Este prima femeie de culoare, propusa pentru rolul de vicepresedinte

Candidatul democrat la alegerile prezidentiale din SUA, Joe Biden, a ales-o pe senatoarea Kamala Harris pentru functia de vicepresedinte, a anuntat Biden pe Twitter, relateaza Reuters.

Cine este Kamala Harris, alegerea lui Joe Biden pentru functia de vicepresedinte al SUA (FOTO)

Joe Biden porneste in cursa pentru presedintia Statelor Unite alaturi de o femeie afro-indo-americana. Kamala Harris este alegerea democratului pentru functia de vicepresedinte al SUA, in cazul in care va.

Breaking Kamala Harris este alegerea lui Joe Biden pentru vicepresedinte

Joe Biden, prezumtivul candidat democrat la presedintie, a ales-o pe Kamala Harris ca partenera de c.

Cine este Kamala Harris, posibilul viitor Vice-Presedinte al Americii?

Joe Biden a anuntat seara trecuta ca va candida in tandem cu senatoarea Kamala Harris la alegerile prezidentiale din SUA, propunand-o pe aceasta pentru functia de Vice-Presedinte.

Cum au reactionat vedetele cand au auzit ca Joe Biden a ales-o pe Kamala Harris ca viitor Vice-Presedinte

Taylor Swift, Hillary Clinton, Barack Obama, Chrissy Teigen si Pink sunt doar cateva dintre vedetele care si-au exprimat public parerea despre faptul ca Joe Biden a ales-o pe Kamala Harris ca viitor Vice-Presedinte.

Motive pro si contra Kamalei Harris, vicepresedinta aleasa de Joe Biden

Kamala Harris, o avocata de culoare in varsta de 55 de ani, cu origini indiene si jamaicane, a fost anuntata marti drept vicepresedinta democratului Joe Biden in incercarea sa da a castiga mandatul de presedinte al Statelor Unite. Alegerea lui Harris respecta fidel portretul vicepresedintelui pe care Biden a marturisit in repetate randuri ca si-l doreste alaturi la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie: o femeie de culoare, care ar atrage voturile cruciale ale comunitatii afro-americane si ale altor minoritati, precum si al femeilor, grupuri demografice ce pot decide soarta scrutinului, scrie g4media.

Cine este Kamala Harris, nominalizarea lui Biden pentru Vice Presedintele S.U.A.?

Kamala Devi Harris, nascuta pe 20 octombrie 1964, este un politician american si fost procuror care .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )