Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cum reactioneaza Klaus Iohannis cand este pus sa defineasca notiunea de penali (VIDEO)

B1 B1,
Cum reactioneaza Klaus Iohannis cand este pus sa defineasca notiunea de penali (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat puternic in conferinta de presa de joi scandalul actual din justitie, afirmand ca niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA si. continuă pe B1

VIDEO Klaus Iohannis: Niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA si conducerea sa; o incercare jalnica si neconvingatoare / M-am intalnit azi cu Dancila si Dragnea / Momentan, nu vad motive de revocare a lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi seara, intr-o conferinta de presa, ca acuzatiile din ultimele zile la adresa Directiei Anticoruptie sunt atacuri din partea unor penali, de natura sa confirme ca DNA face o treaba buna. Niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA si conducerea sa. Aceasta incercare este una jalnica si neconvingatoare, a spus seful statului. Iohannis a informat totodata ca a avut in cursul zilei, la Cotroceni, o intalnire cu premierul Viorica Dancila si cu liderul PSD Liviu Dragnea, pentru a defini cadrul colaborarii institutionale intre mine si noul guvern. Seful statului a precizat ca a discutat cu cei doi si despre Justitie, exprimandu-si nemultumirea ca exista un nou scandal legat de DNA in spatiul public. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratiile sefului statului.

Klaus Iohannis, despre acordarea celei de-a treia sanse unui guvern PSD: E prea devreme pentru o evaluare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca este cam devreme pentru o evaluare fata de faptul ca a acordat o a treia sansa PSD de a ramane la guvernare si a lasat sa se inteleaga ca asteapta.

Se clatina scaunul lui Kovesi? Surse: Klaus Iohannis il cheama la raport pe Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader este chemat la raport de presedintele Klaus Iohannis, in urma dezvaluirilor facute duminica seara de fostul deputat Vlad Cosma, in legatura cu fostul procuror Mircea.

Klaus IOHANNIS: Niste PENALI fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA si conducerea. O incercare JALNICA (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac extrem de dur intr-o conferinta de presa sustinuta joi la Palatul Cotroceni. Seful statului a numit tot scandalul din jurul DNA drept o incercare jalnica a unor.

Viorica Dancila, detalii despre discutia avuta cu Klaus Iohannis despre scandalul din justitie (VIDEO)

O intalnire la varf intre presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut loc joi la Palatul Cotroceni. Aceasta intalnire a fost anuntata chiar de seful st.

Klaus Iohannis, despre scandalul privind SPP: O aflare in treaba politicianista (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a referit in conferinta de presa sustinuta joi seara si la scandalul pornit in jurul SPP in urma acuzatiilor aduse de Liviu Dragnea care l-a numit pe directorul serviciului drept.

Klaus Iohannis: Activitatea SPP si a conducerii SPP e analizata de CSAT, demersul din Parlament mi se pare o aflare in treaba politicianista

Presedintele Klaus Iohannis spune ca demersul din Parlament privind infiintarea unei comisii care sa verfice activitatea Serviciului de Protectie si Paza SPP) i se pare o aflare in treaba politicianista, intrucat activitatea SPP si a conducerii acestuia e analizata de CSAT.

Cristian Tudor Popescu il desfiinteaza pe Klaus Iohannis: S-a bagat in seama! O iesire aroganta

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a taxat dur iesirea publica a presedintelui Klaus Iohannis in care a aparat conducerea DNA. Pentru justitie, pentru ce vedem ca se intampla in societatea.

Klaus Iohannis: Mi-am exprimat nemultumirea ca exista un nou scandal legat de Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca s-a intalnit joi cu premierul Viorica Dancila si cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, prilej cu care si-a exprimat nemultumirea privind ul.

Klaus Iohannis, intalnire in mijlocul scandalui din justitie cu Liviu Dragnea si Viorica Dancila: Ce au discutat cei trei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat in timpul conferintei de presa sustinuta la Palatul Cotroceni ca a avut in cursul zilei de joi o intalnire cu premierul Viorica Dancila si cu presedintele PSD Liviu Dr.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )