Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cum reactioneaza un roman cand gusta pentru prima data dintr-un hamburger? VIDEO

Antena3 Antena3,
Cum reactioneaza un roman cand gusta pentru prima data dintr-un hamburger? VIDEO

Un experiment menit sa testeze reactiile oamenilor cand mananca burgeri din lanturi fast-food diferite a adus persoane din diferite zone ale lumii in situatia de a incerca aceste sandwich-uri pentru prima . continuă pe Antena3

Bucurie in familia Jonas! Kevin a devenit pentru prima data tata

Bucurie pentru unul din fratii Jonas. Este vorba de Kevin, care a devenit tata, dupa ce sotia lui, Danielle, a adus pe lume o fetita.

Vanzarile de retail in Grecia au crescut in noiembrie

Vanzarile de retail in Grecia s-au redresat in noiembrie, pentru prima data din aprilie 2010, arata datele publicate vineri de Oficiul central de Statistica ELSTAT), deoarece magazinele au redus preturile pentru a trage consumatorii afectati de recesiune, transmite Agerpres, citand Reuters.

Oameni din intreaga lume, filmati in timp ce mananca burgeri pentru prima oara (VIDEO)

Un grup de cercetatori insotiti de echipa de productie Have It Your Production a calatorit in mai multe tari, din Romania pana in Thailanda, pentru a observa si imortaliza reactiile oamenilor in.

Marea Britanie a invins SUA in Cupa Davis pentru prima oara in 79 de ani

Dupa ce a devenit primul britanic castigator la Wimbledon dupa 77 de ani, Andy Murray a pus capat unui alt record negativ pentru tenisul din Marea Britanie. Campionul olimpic a castigat ambele meciuri de simplu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )