Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cum a reusit sa achite Rovana Plumb datoria de 800.000 de lei. Anuntul facut catre Parlamentul UE

Playtech Playtech,
Cum a reusit sa achite Rovana Plumb datoria de 800.000 de lei. Anuntul facut catre Parlamentul UE

Rovana Plumb a reusit sa achite datoria de 800. 000 de lei. Anuntul facut catre Parlamentul UE. Cum a reusit oficialul sa restituie suma? Cum a reusit sa achite Rovana Plumb datoria de 800. 000 de lei Rovana Plumb a transmis, luni, 30 septembrie Comisiei juridice a Parlamentului European JURI) ca si-a platit datoria de 800. 000 de . continuă pe Playtech

Cum a stins Rovana Plumb datoria de 800.000 de lei

Rovana Plumb, cea care a anuntat luni ca a achitat datoria de 800. 000 de lei fata de o persoana fizica cu doua apartamente, a mentionat in declaratia de avere doua apartamente, insa unul este trecut ca apartinand integral sotului, iar la celalalt are.

Cum a stins Rovana Plumb datoria de 800.000 de lei: Cu o cota parte de 0 dintr-un apartament si una de 58 din altul

Rovana Plumb, cea care a anuntat luni ca a stins datoria de 800. 000 de lei fata de o persoana fizica cu doua apartamente, a mentionat in declaratia de avere doua apartamente, insa unul este trecut ca apartinand integral sotului, iar la celalalt are doar o cota de cinci optimi.

Bogdan Hutuca (PNL): Rovana Plumb ii minte pe europeni - Spune ca a platit datoria de 800.000 de lei cu doua apartamente pe care nu le detine, conform declaratiei de avere!

Liderul PNLConstanta, Bogdan Hutuca, o acuza pe Rovana Plumb ca minte cand spune caa platit datoria de 800. 000 de lei cu doua apartamente. Liberalul afirma ca imobilele nici nu apar in.

Rovana Plumb si-a achitat datoria de 800.000 de lei

Rovana Plumb a anuntat, luni, ca a achitat imprumutul de 800. 000 de lei, cu doua apartamente detinute in Romania, astfel ca datoria care a generat ingrijorari in cadrul audierii sale in comisie nu mai exista. Comisia Juridica a Parlamentului European,.

Rovana Plumb anunta ca datoria de 800.000 de lei a fost stinsa. Scrisoarea transmisa inaintea sedintei decisive a comisiei juridice a Parlamentului European

Inaintea sedintei comisiei juridice a Parlamentului European care urmeaza sa formalizeze decizia in cazul sau, Rovana Plumb a transmis o scrisoare acestui for in care anunta ca imprumutul de 800. 000 de lei a fost achitat cu doua apartamente detinute in Romania, astfel ca datoria care a generat ingrijorari in cadrul audierii sale in comisie nu mai exista.

Cum justifica Rovana Plumb imprumutul de 800.000 de lei?

Controversa celor 800. 000 de lei pare sa se fi rezolvat, cel putin in privinta impricinatei Rovana.

Rovana Plumb anunta ca si-a achitat imprumutul de 800.000 de lei

Rovana Plumb anunta printr-un comunicat de presa ca imprumutul de 800. 000 de lei care i-a blocat numirea in functia de comisar european a fost stins. Rovana Plumb spune ca i-a oferit creditorului doua apartamente in Romania.

Cum a lichidat Rovana Plumb, in patru zile, imprumutul de 800.000 de lei: I-a oferit creditoarei doua apartamente, care nici macar nu ii apartin in totalitate (DOCUMENT)

Rovana Plumb vine cu explicatii in fata Comisiei Juridice din Parlamentul Europan. Europarlamentarul PSD a trimis o scrisoare, in limba engleza, Comisiei JURI in care precizeaza ca si-a lichidta imprumutul de.

Rares Bogdan (PNL): Rovana Plumb este disperata sa fie acceptata Comisar European. Nu se lasa pana nu distruge de tot imaginea Romaniei in lume

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan o acuza pe Rovana Plumb ca vrea sa distruga imaginea Romaniei, dupa ce PSD-ista a anuntat ca si-a lichidat imprumutul de 800. 000 de lei intr-o scrisoare adresata Comisiei.

SONDAJ Ce crezi ca ar trebui sa faca Rovana Plumb, in privinta nominalizarii sale pentru Comisia Europeana?

O comisie-cheie din PE s-a pronuntat deja impotriva preluarii de catre Rovana Plumb a unui portofoliu in noua Comisie Europeana. Ea nu s-a retras pana acum, iar astazi a anuntat ca a fost stinsa datoria care a trezit suspiciuni in PE, iar procedurile urmeaza sa continue. Ce crezi ca ar trebui sa faca Rovana Plumb, in situatia creata?Participa la sondajul HotNews. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )