Libnet.ro
UNICEF

10:00

Rovana Plumb si-a achitat datoria de 800.000 de lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rovana Plumb si-a achitat datoria de 800.000 de lei

Rovana Plumb a anuntat, luni, ca a achitat imprumutul de 800. 000 de lei, cu doua apartamente detinute in Romania, astfel ca datoria care a generat ingrijorari in cadrul audierii sale in comisie nu mai exista. Comisia Juridica a Parlamentului European,. continuă pe Wall-Street Ro

Rovana Plumb anunta ca si-a achitat imprumutul de 800.000 de lei

Rovana Plumb anunta printr-un comunicat de presa ca imprumutul de 800. 000 de lei care i-a blocat numirea in functia de comisar european a fost stins. Rovana Plumb spune ca i-a oferit creditorului doua apartamente in Romania.

Rovana Plumb anunta ca datoria de 800.000 de lei a fost stinsa. Scrisoarea transmisa inaintea sedintei decisive a comisiei juridice a Parlamentului European

Inaintea sedintei comisiei juridice a Parlamentului European care urmeaza sa formalizeze decizia in cazul sau, Rovana Plumb a transmis o scrisoare acestui for in care anunta ca imprumutul de 800. 000 de lei a fost achitat cu doua apartamente detinute in Romania, astfel ca datoria care a generat ingrijorari in cadrul audierii sale in comisie nu mai exista.

Cum a lichidat Rovana Plumb, in patru zile, imprumutul de 800.000 de lei: I-a oferit creditoarei doua apartamente, care nici macar nu ii apartin in totalitate (DOCUMENT)

Rovana Plumb vine cu explicatii in fata Comisiei Juridice din Parlamentul Europan. Europarlamentarul PSD a trimis o scrisoare, in limba engleza, Comisiei JURI in care precizeaza ca si-a lichidta imprumutul de.

Cum a stins Rovana Plumb datoria de 800.000 de lei

Rovana Plumb, cea care a anuntat luni ca a achitat datoria de 800. 000 de lei fata de o persoana fizica cu doua apartamente, a mentionat in declaratia de avere doua apartamente, insa unul este trecut ca apartinand integral sotului, iar la celalalt are.

Cum a stins Rovana Plumb datoria de 800.000 de lei: Cu o cota parte de 0 dintr-un apartament si una de 58 din altul

Rovana Plumb, cea care a anuntat luni ca a stins datoria de 800. 000 de lei fata de o persoana fizica cu doua apartamente, a mentionat in declaratia de avere doua apartamente, insa unul este trecut ca apartinand integral sotului, iar la celalalt are doar o cota de cinci optimi.

Cum a reusit sa achite Rovana Plumb datoria de 800.000 de lei. Anuntul facut catre Parlamentul UE

Rovana Plumb a reusit sa achite datoria de 800. 000 de lei. Anuntul facut catre Parlamentul UE. Cum a reusit oficialul sa restituie suma? Cum a reusit sa achite Rovana Plumb datoria de 800. 000 de lei Rovana Plumb a transmis, luni, 30 septembrie Comisiei juridice a Parlamentului European JURI) ca si-a platit datoria de 800. 000 de .

Bogdan Hutuca (PNL): Rovana Plumb ii minte pe europeni - Spune ca a platit datoria de 800.000 de lei cu doua apartamente pe care nu le detine, conform declaratiei de avere!

Liderul PNLConstanta, Bogdan Hutuca, o acuza pe Rovana Plumb ca minte cand spune caa platit datoria de 800. 000 de lei cu doua apartamente. Liberalul afirma ca imobilele nici nu apar in.

Rares Bogdan (PNL): Rovana Plumb este disperata sa fie acceptata Comisar European. Nu se lasa pana nu distruge de tot imaginea Romaniei in lume

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan o acuza pe Rovana Plumb ca vrea sa distruga imaginea Romaniei, dupa ce PSD-ista a anuntat ca si-a lichidat imprumutul de 800. 000 de lei intr-o scrisoare adresata Comisiei.

SONDAJ Ce crezi ca ar trebui sa faca Rovana Plumb, in privinta nominalizarii sale pentru Comisia Europeana?

O comisie-cheie din PE s-a pronuntat deja impotriva preluarii de catre Rovana Plumb a unui portofoliu in noua Comisie Europeana. Ea nu s-a retras pana acum, iar astazi a anuntat ca a fost stinsa datoria care a trezit suspiciuni in PE, iar procedurile urmeaza sa continue. Ce crezi ca ar trebui sa faca Rovana Plumb, in situatia creata?Participa la sondajul HotNews. ro.

Siegfried Muresan, dupa ce premierul a anuntat ca o sustine pe Rovana Plumb: Legaturile dintre membrii clanului sunt mai importante decat reputatia Romaniei

Europarlamentarul Siegfried Muresan afirma ca, pentru social-democrati, legaturile dintre membrii clanului sunt mai importante decat reputatia internationala a Romaniei si considera ca avem nevoie de un premier care sa puna tara inainte de toate. Reactia vine dupa ce prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat ca o sustine in continuare neconditionat pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )