Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cum a reusit unul dintre autorii atacului de pe London Bridge sa ramana in Marea Britanie, in ciuda faptului ca i s-a refuzat cererea de azil

România Liberă România Liberă,
Cum a reusit unul dintre autorii atacului de pe London Bridge sa ramana in Marea Britanie, in ciuda faptului ca i s-a refuzat cererea de azil

Unul dintre atacatorii de pe London Bridge, Rachid Redouane, a reusit sa ramana pe teritoriul Marii Britanii, in ciuda faptului ca i s-a refuzat cererea de azil, casatorindu-se cu Charisse OLeary, in Dublin, scrie Daily Mail. continuă pe România Liberă

Surse: Unul dintre autorii atacului de pe Podul Londrei ar fi un cetatean irlandez, de origine marocana

Unul dintre atacatorii implicati in atacul terorist de pe London Bridge a locuit, o perioada, in Irlanda, anunta publicatia irlandeza RTE, citata de The Guardian.

Teroare in Londra: Prima imagine cu unul dintre presupusii teroristi de pe London Bridge, doborat de politie

Fotograful italian Gabriele Sciotto a publicat duminica dimineata pe contul sau de Instagram prima fotografie cu unul dintre presupusii atacatori din Londra. Imaginea il arata pe un barbat culcat la pamant, inconjurat de politisti si avand agatate de piept mai multe recipiente metalice.

Declaratie socanta. Un barbat din Barking crede ca vecinul sau este unul dintre autorii atentatului de la Londra

Un locuitor dintr-o suburbie a Londrei in care politia a efectuat duminica perchezitii declara ca el crede ca unul dintre autorii atentatului de la London Bridge este un vecin cunoscut din cauza.

Ambasadorul Dan Mihalache: Ma gandesc sa ii propun presedintelui Iohannis sa-i acordam o decoratie lui Florin Morariu, ieseanul care sustine ca l-a lovit pe unul dintre autorii atacurilor de la Londra

Ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, vrea sa ii propuna presedintelui Klaus Iohannis sa il decoreze pe romanul care ar fi lovit unul dintre atacatorii de la Londra.

Un civil a fost ranit de unul dintre cei opt politisti care au tras in autorii atentatului de pe London Bridge

Un civil a fost ranit de unul dintre cei opt politisti care au tras sambata noaptea 50 de gloante in cei trei autori ai atentatului de pe London Bridge, a declarat duminica seful politiei antiteroriste londoneze Mark Rowley, relateaza The Associated Press si Reuters, potrivit News. ro.

VIDEO Martor ocular al atacului de pe London Bridge: Atacatorii au strigat Asta este pentru Allah

Un martor ocular aflat pe London Bridge in momentul atacului a povestit pentru BBC ca a vazut trei oameni care au coborat din camioneta care a intrat in pietoni si care au inceput sa injunghie la intamplare oamenii, strigand asta este pentru Allah, scrie The Telegraph.

Uber ar fi marit preturile curselor in Londra, in urma atacului de la London Bridge

Utilizatorii de Uber din Marea Britanie au acuzat Uber ca a profitat de atacul terorist de pe podul de la London Bridge si marit preturile curselor, relateazaGuardian.

FOTO. Eroii neasteptati ai atacului de pe London Bridge. Taximetrist: O fata a fost injunghiata in fata mea. Am vrut sa trec cu masina peste atacator, sa-l opresc, dar a scapat

Un politist iesit de la datorie, o asistenta si un taximetrist sunt eroii care au intervenit prompt pentru a salva victimele atacului de pe London Bridge, in urma atacului jihadist din noaptea de sambata spre duminica, scrie BBC.

O tanara australianca se numara printre victimele atacului de pe London Bridge

O noua victima a atacului de pe London Bridge a fost identificata. Este vorba de Sara Zelena, o tanara din Australia, care lucra ca bona in Marea Britanie. Anuntul a fost facut chiar de mama fetei, scrie The Telegraph.

Implicatiile Atacului de pe London Bridge

Marea Britanie se confrunta cu un val de terorism fara precedent. Este o veste proasta nu doar pentru britanici, ci si pentru Europa deoarece asta arata ca nici cel mai avansat sistem anti-terorist din lume nu mai face fata. Urmeaza schimbari majore in abordarea fata de problema terorismului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )