Libnet.ro
UNICEF

12 Mai.

Cum rezolva Remus Borza posibilul conflict de interese in care s-ar afla daca se va ocupa de insolventa Hidroserv, in conditiile in care este si administrator judiciar al UCM Resita, cel mai mare creditor: Voi lucra pe gratis!

Hotnews Hotnews,
 Cum rezolva Remus Borza posibilul conflict de interese in care s-ar afla daca se va ocupa de insolventa Hidroserv, in conditiile in care este si administrator judiciar al UCM Resita, cel mai mare creditor: Voi lucra pe gratis!

Consiliul de Administratie al Hidroserv, filiala de mentenanta a Hidroelectrica, a decis zilele trecute demararea procesului de insolventa a companiei, fiind discutate chiar si nume de posibili administratori judiciari. Unul dintre acestia este Remus Borza, mai nou membru ALDE, care controleaza Euro Insol, si care s-a ocupat si de insolventa Hidroelectrica. Apare, insa, o problema: Din 2012 este administrator judiciar al UCM Resita, cel mai mare creditor al Hidroserv, fapt care l-ar putea pune pe Borza in conflict de interese. Contactat de HotNews. ro, Borza sustine ca la Hidroserv ma duc pe zero bani si ca asa ar rezolva conflictul de interese. Sau isi va depune mandatul de la UCM Resita, in cazul in care va fi confirmat administrator judiciar al Hidroserv. continuă pe Hotnews

Remus Borza s-a inscris in ALDE

Remus Borza, administratorul judiciar al CET GOVORA, s-a inscris in ALDE, partidul condus de Calin Popescu Tariceanu. Remus Borza s-a ocupat de insolventa Hidroelectrica, incheiata in aceasta vara.

Remus Borza, propus pentru a prelua insolventa Hidroserv.Este doar o chestiune de timp

Avocatul Remus Borza, care a fost timp de aproape patru ani administratorul judiciar al Hidroelectrica, este singura propunere venita din partea membrilor Consiliului de Administratie al Hidroelectrica pentru a se ocupa de reorganizarea judiciara a Hidroserv, potrivit unor surse citate de catre News. ro.

Remus Borza, propus administrator judiciar al Hidroserv

Casa de insolventa Euro Insol, controlata de Remus Borza, a fost propusa administrator judiciar al Hidroserv, filiala de mentenanta a Hidroelectrica, in cazul unei insolvente a companiei, au declarat, miercuri, surse din domeniu, citate de Agerepres.

Remus Borza: CET Govora economiseste 30 milioane lei pe an, dupa renegocierea contractelor cu Oltchim si USG

Administratorul judiciar al CET Govora, Remus Borza, a declarat ca exista premisele semnarii unui contract pe zece ani intre CET si Uzinele Sodice Govora Ciech Soda Romania) la un pret corect de furnizare a aburului industrial, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )