Libnet.ro
UNICEF

00:07

Remus Borza: CET Govora economiseste 30 milioane lei pe an, dupa renegocierea contractelor cu Oltchim si USG

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Remus Borza: CET Govora economiseste 30 milioane lei pe an, dupa renegocierea contractelor cu Oltchim si USG

Administratorul judiciar al CET Govora, Remus Borza, a declarat ca exista premisele semnarii unui contract pe zece ani intre CET si Uzinele Sodice Govora Ciech Soda Romania) la un pret corect de furnizare a aburului industrial, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Sunt convins ca instanta va corecta eroarea judiciara in litigiul dintre CET Govora si USG

Administratorul judiciar al CET Govora, Remus Borza, este convins ca magistratul care judeca litigiul dintre CET si Uzinele Sodice Govora USG) va corecta eroarea judiciara din 18 august, cand a impus CET sa furnizeze la un pret redus abur industrial catre uzina de soda.

Remus Borza s-a inscris in ALDE

Remus Borza, administratorul judiciar al CET GOVORA, s-a inscris in ALDE, partidul condus de Calin Popescu Tariceanu. Remus Borza s-a ocupat de insolventa Hidroelectrica, incheiata in aceasta vara.

Remus Borza, propus pentru a prelua insolventa Hidroserv.Este doar o chestiune de timp

Avocatul Remus Borza, care a fost timp de aproape patru ani administratorul judiciar al Hidroelectrica, este singura propunere venita din partea membrilor Consiliului de Administratie al Hidroelectrica pentru a se ocupa de reorganizarea judiciara a Hidroserv, potrivit unor surse citate de catre News. ro.

Grupul Kruk a inregistrat un profit net de 114,5 milioane lei, in crestere cu 3%

Grupul Kruk a consemnat un profit net de 114,5 milioane lei in primul semestru din 2016, in crestere cu 3% comparativ cu perioada similara a anului trecut si a achizitionat 31 de portofolii de creante cu o valoare nominala agregata de 6,58 miliarde lei pentru care a platit aproximativ 748 milioane lei, potrivit unui comunicat al companiei remis redactiei.

Marcel Nicolaescu, directorul general ELCEN, dupa intalnirea cu Dragnea: Avem nevoie de 100 de milioane de lei pentru a depasi acest moment

Electrocentrale Bucuresti ELCEN) are nevoie de 100 de milioane de lei pentru a depasi acest moment, a declarat Marcel Nicolaescu, directorul general al companiei, in contextul in care Distrigaz Sud a redus debitul catre producatorul de energie, iar acesta nu mai poate asigura apa calda pentru 40% din populatia Bucurestiului.

Furnizorii de internet, despre proiectul introducerii de noi taxe pentru Fondul Cinematografic: 62 milioane lei ar trebui sa fie colectate anual numai de la furnizorii de internet, contributie ce va fi suportata de abonati

Asociatia nationala a furnizorilor de internet ANISP) a anuntat luni ca 'urmareste cu ingrijorare modul nelegal si netransparent in care Ministerul Culturii incearca, sub pretextul interesului public si al unor 'situatii de urgenta si extraordinare a caror reglementare nu poate fi amanata' sa modifice prin Ordonanta de Urgenta legislatia din domeniul cinematografiei, cu scopul declarat de a obtine pentru Fondul cinematografic 1% din incasarile lunare realizate de furnizorii de servicii de internet, inclusiv prin serviciile de telefonie mobila. 62 milioane de lei ar trebui sa fie colectate anual numai de la furnizorii de internet, contributie care, conform proiectului Ministerului Culturii, ar urma sa fie suportata de catre abonatii la internet.

Administratia Porturilor Maritime si un numar de sase firme, amendate pentru cartel cu 22 de milioane de lei de catre Consiliul Concurentei

Administratia Porturilor Maritime Constanta si sase firme de pilotaj si remorcaj din portul Constanta au fost amendate cu 22,3 milioane lei de catre Consiliul Concurentei pentru ca au constituit carteluri in porturile Constanta, Midia si Mangalia de la Marea Neagra, potrivit unui comunicat al institutiei.

Aparatura medicala de ultima generatie pentru cel mai mare spital de urgenta din Baragan. Un RMN, in valoare de 7,5 milioane lei, cea mai importanta achizitie

Activitatea celui mai mare spital de urgenta din Baragan are toate sansele sa devina performanta si sa atraga medici tineri printr-o investitie a Consiliului Judetean in aparatura ultramoderna. Autoritatile vor directiona peste un milion de lei din excedentul rezultat la incheierea exercitiului bugetar 2015 pentru a dota unitatea medicala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )