Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cum s-au imbogatit doua tinere din Romania cu ajutorul internetului. Li s-a schimbat viata

Antena3 Antena3,
Cum s-au imbogatit doua tinere din Romania cu ajutorul internetului. Li s-a schimbat viata

Cum s-au imbogatit doua tinere din Romania cu ajutorul internetuluiDoua tinere din Romania au reusit sa se imbogateasca cu ajutorul internetului. Exemplul lor a fost prezentat vineri, la. continuă pe Antena3

Secretul succesului. Cum s-au imbogatit doua tinere din Romania cu ajutorul internetului

Alina si Diana sunt doua dintre cele mai cunoscute bloggerite din Romania in materie de fashion. Faptul ca le place sa fie mereu la moda le-a schimbat viata. Aflati mai multe detalii urmarind.

Doua tinere musulmane acuza ca au fost agresate in centrul Bucurestiului. Politia face cercetari. Ce spun reprezentantii Centrului Islamic din Romania

Doua tinere musulmane acuza ca au fost agresate, miercuri, de un grup de tineri, pe Calea Mosilor din Capitala, anunta Asociatia Surori Musulmane, cazul fiind cercetat si de Politia Capitalei. Agresorii ar fi folosit si cutite. Potrivit Asociatiei un grup format din trei baieti si doua fete, le-ar fi smuls victimelor, in varsta de 18 ani, valul si le-ar fi batut.

Doua tinere musulmane, atacate in Bucuresti: Le-au smuls valul islamic si le-au batut, ranindu-le la cap si la maini

Politia Capitalei s-a autosesizat si face verificari dupa ce doua tinere musulmane in varsta de 18 ani ar fi fost atacate pe strada, in zona Mosilor din Capitala, unde mai multi tineri le-ar fi smuls valul islamic si le-ar fi batut, scrie News. ro .

Doua tinere musulmane au fost agresate pe strada in Bucuresti

Doua tinere de religie musulmana au fost agresate pe strada in Bucuresti.

Doua hoteluri din Brasov, in topul cladirilor verzi din Europa

Doua hoteluri din municipiul Brasov si unul din Balvanyos au devenit, printr-un program cu finantare europeana, deschizatoare de drumuri in ceea ce priveste implementarea conceptului de clndiri cu consum aproape zero energie, in Romania.

Vedetele din Romania sunt fascinate de bratarile Rudraksha by Cozy. Ce puteri miraculoase au talismanele din India

Rudraksha este o minune de arbore, despre care putina lume stie ca are puteri miraculoase si abilitatea de a schimba vieti. Romanii au insa de acum posibilitatea de a afla mai multe despre beneficiile pe care le au fructele Rudraksha, ce se poarta sub forma de bratara, la incheietura mainii. Vedetele din Romania au descoperit deja secretul unei vieti mai linistite datorita acestor talimane.

Dor Geta Popescu, cel mai bun alpinist de altitudine din Romania

Federatia Romana de Alpinism si Escalada a desemnat cei mai buni sportivi ai anului 2015. Dor Geta Popescu a primit titlul de cel mai bun alpinist de altitudine din Romania.

O mare jurnalista din Romania s-a stins din viata

Carmen Dumitriu, director al Muzeului de Istorie a Evreilor din Romania Sef Rabin dr. Moses Rosen, a incetat din viata vineri, 1 aprilie, dupa o grea suferinta.

Hackerul Guccifer, extradat din Romania, a comparut in premiera in fata unui tribunal federal din SUA

Hackerul roman cunoscut drept Guccifer, care a postat pe internet emailuri neoficiale trimise fostului secretar de stat Hillary Clinton, a fost extradat din Romania si a comparut vineri, pentru prima data, in fata unui tribunal federal din Statele Unite ale Americii, informeaza Reuters.

Fitch a inrautatit perspectiva ratingului UniCredit Bank din Romania de la stabila la negativa

Fitch Ratings a revizuit perspectiva ratingului UniCredit Bank din Romania de la stabila la negativa si a confirmat ratingul pe termen lung la BBB, se arata intr-un un comunicat al agentiei de evaluare financiara, potrivit Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2677 seconds )