Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cum s-a aflat cine va castiga Exatlon Romania: El e razboinicul devenit acum faimos!

B1 B1,
Cum s-a aflat cine va castiga Exatlon Romania: El e razboinicul devenit acum faimos!

Fanii competitiei Exatlon au inceput clasamentele privind marele castigator, iar dupa plecarea lui Giani Kirita a trebuit sa revizuiasca lista. Pe grupul de Facebook unde telespectatorii vorbesc despre. continuă pe B1

Da, eu voi castiga! Dovada ca el e CASTIGATORUL EXATLON Romania (FOTO)

Nu mai este mult si aflam cine ecastigatorul Exatlon, la patru luni de la debutul competitiei. Iar premiul este unul important: 100. 000 de euro! Clasamentele neoficiale se modifica de la o saptamana.

Dupa ce s-a aflat castigatorul Exatlon Romania, a aparut si clasamentul final: Nimeni nu s-ar fi asteptat la asa ceva! (FOTO)

Exatlon Romania a intrat in faza finala a competitiei, iar fanii au inceput sa faca tot felul de clasamente pentru a afla cine ar putea fi castigatorul competitiei. Astfel, pe un grup de Facebook a.

Mare petrecere pentru castigatorul Exatlon Romania! Ce vedeta celebra a deconspirat marele secret

Catalin Botezatu si-a ales favoritul de la Exatlon Romania si a precizat ca i-a primis acestuia ca va da o petrecere mare daca va castiga competitia. Bote a vorbit, in cadrul unei emisiuni, despre.

Anunt soc: Cine va fi eliminat de la Exatlon Romania! Romanii s-au mobilizat si au votat surprinzator!

Se schimba regulile la Exatlon. Cosmin Cernat le-a explicat faimosilor si razboinicilor in Arena speciala de la Exatlon care vor fi criteriile in functie de care vor fi eliminati sau vor putea ramane mai.

Giani Kirita se insoara! Ce a spus despre castigatorul Exatlon Romania

Giani Kirita ar putea sa se insoare din nou. Dupa ce a fost eliminat de la Exatlon, mama fostului fotbalist este decisa sa il faca pe fiul sau barbat de casa. ii zic sa se stabileasca la casa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2735 seconds )