Libnet.ro
UNICEF

10:15

Giani Kirita se insoara! Ce a spus despre castigatorul Exatlon Romania

B1 B1,
Giani Kirita se insoara! Ce a spus despre castigatorul Exatlon Romania

Giani Kirita ar putea sa se insoare din nou. Dupa ce a fost eliminat de la Exatlon, mama fostului fotbalist este decisa sa il faca pe fiul sau barbat de casa. ii zic sa se stabileasca la casa. continuă pe B1

Dupa ce s-a aflat castigatorul Exatlon Romania, a aparut si clasamentul final: Nimeni nu s-ar fi asteptat la asa ceva! (FOTO)

Exatlon Romania a intrat in faza finala a competitiei, iar fanii au inceput sa faca tot felul de clasamente pentru a afla cine ar putea fi castigatorul competitiei. Astfel, pe un grup de Facebook a.

Emotii mari pentru castigatorul Exatlon Romania: Ce a facut frumoasa sa sotie (VIDEO)

Ionut Jaguarul de la Exatlon Romania se bucura de toata sustinerea sotiei sale, Nella, desi sunt despartiti de o distanta uriasa. Partenera sa de viata a filmat un clip de sustinere, alaturi de.

Da, eu voi castiga! Dovada ca el e CASTIGATORUL EXATLON Romania (FOTO)

Nu mai este mult si aflam cine ecastigatorul Exatlon, la patru luni de la debutul competitiei. Iar premiul este unul important: 100. 000 de euro! Clasamentele neoficiale se modifica de la o saptamana.

E ingrozitor ce s-a intamplat cu castigatorul Exatlon Romania: Toata lumea e in stare de soc! Din pacate...

Concurentul Ionut Jaguarul de la echipa Razboinicii s-a accidentat serios, dupa ce traseul de duminica a avut un element supriza. Astfel, concurentul si-a prins piciorul in plasa amplasata foarte.

Giani Kirita a rupt tacerea si a spus ce se intampla, de fapt, la Exatlon: Dupa prima proba... Telespectatorii vor fi uluiti!

Giani Kirita a sustinut, in ultimele saptamani petrecute la Exatlon, ca a suferit de dureri mari de spate din cauza dormitului in cotet pe scanduri. Nu vreti sa stiti cum este sa dormi direct.

SOC: Se intoarce Giani KIRITA la EXATLON? Unde a fost vazut celebrul concurent!

Dupa patru luni de competitie in cadrul concursului Exatlon, Giani Kirita a fost eliminat prin votul telespectatorilor. Astfel, fostul capitan de la Dinamo, recupereaza acum printr-o vacanta.

EXATLON: GIANI KIRITA a primit o NOUA LOVITURA sfasietoare: Cea mai trista zi din VIATA MEA

Giani Kirita a marturisit cum a aflat ca echipa sa de suflet, FC Dinamo Bucuresti, nu s-a putut califica in play-off. Dinamovistul a participat la o emisiune de televiziune si a fost departe de tara in momen.

EXATLON: Giani Kirita, de NERECUNOSCUT dupa ELIMINARE: Eram atat de salbatic! Nu stiam ce sa fac! TOTI au fost SOCATI

Cel mai recent concurent eliminat de la Exatlon, Giani Kirita, s-a intors in tara vineri, 4 mai, si este de nerecunoscut dupa patru luni petrecute in Republica Dominicana. Cand am iesit din.

Ce a facut Giani Kirita in dormitorul fetelor de la Exatlon: Abia acum s-a aflat! (FOTO)

Desi au trecut 27 de zile de cand Razboinicii nu au mai cacat in casa de la Exatlon, urmele prezentei lor sunt la tot pasul, iar detaliul de pe perete a fost vizibil chiar pe mijlocul ecranului in timpul unui.

Anunt soc: Cine va fi eliminat de la Exatlon Romania! Romanii s-au mobilizat si au votat surprinzator!

Se schimba regulile la Exatlon. Cosmin Cernat le-a explicat faimosilor si razboinicilor in Arena speciala de la Exatlon care vor fi criteriile in functie de care vor fi eliminati sau vor putea ramane mai.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )