Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cum s-a dat de gol un hot din Suceava? Lacomia sa nu a avut limite

Antena3 Antena3,
Cum s-a dat de gol un hot din Suceava? Lacomia sa nu a avut limite

Un hot din judetul Suceava nu a avut limite in lacomie, atunci cand a furat portofelul unui consatean. continuă pe Antena3

Gestul stupid care l-a dat de gol pe un hot dupa ce a gasit un bilet de pariuri sportive in portofelul furat

Un hot lacom a fost prins dupa ce s-a dus sa incaseze castigul de la pariuri sportive de pe un bilet gasit in portofelul furat. Este vorba despre un tanar de 18 ani, care are dosar penal pentru furt. Pagubitul nu a vrut sa-l ierte.

Imagini revoltatoare filmate intr-un mall din Suceava. Barbat tarat pe jos de agentii de paza!

Un barbat a fost tarat pe jos de agentii de paza ai unui mall din Suceava, momentul revoltator fiind filmat de un martor cu telefonul mobil.

Hot din Iasi, condamnat de instanta sa munceasca in Primaria de unde a furat un seif

Un barbat din Iasi, care a intrat, impreuna cu alti doi complici, cu cagule pe fata, sa fure seiful cu bani din Primaria Tibana, a fost condamnat de instanta sa lucreze in folosul comunitatii intr-o institutie a autoritatii locale jefuite, transmite Mediafax.

Revolta intr-un sat din Suceava fata de romii care au comis mai multe infractiuni, ce au culminat cu un viol odios

Situatie tensionata intr-un sat din judetul Suceava, unde in urma cu cateva zile o batrana a fost violata si supusa la chinuri groaznice de doi frati de etnie roma, care intre timp au fost prinsi de politisti si arestati de judecatori. Joi, in jur de 60 de oameni din satul Ioneasa, comuna Vadu Moldovei, s-au adunat la Primarie, unde au cerut socoteala primarului si politistilor chemati la fata locului, relateaza Monitorul de Suceava.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )