Libnet.ro
UNICEF

10:46

Hot din Iasi, condamnat de instanta sa munceasca in Primaria de unde a furat un seif

Hotnews Hotnews,
 Hot din Iasi, condamnat de instanta sa munceasca in Primaria de unde a furat un seif

Un barbat din Iasi, care a intrat, impreuna cu alti doi complici, cu cagule pe fata, sa fure seiful cu bani din Primaria Tibana, a fost condamnat de instanta sa lucreze in folosul comunitatii intr-o institutie a autoritatii locale jefuite, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Hot din Iasi, pus de instanta sa munceasca in Primaria din care a furat

Un iesean care a furat, impreuna cu alti doi complici, din seiful cu bani al Primariei Tibana a fost condamnat de instanta sa lucreze in folosul comunitatii chiar in institutia pe care a jefuit-o, noteaza.

Un tanar din Iasi a murit intr-un accident rutier infiorator. Uluitor ce viteza avea in momentul impactului

Drumurile tarii, la inceput de an, se pare ca a mai facut o victima. Din cauza vitezei si a neadaptabilitatii la conditiiile de trafic, un tanar de 29 de ani a decedat intr-un accident de masina. Un tanar din Iasi a murit intr-un accident rutier infiorator Tragedia s-a intamplat in Lunca Cetatuii, in Iasi, marti .

Un barbat din Iasi a sunat la 112 si a marturisit ca si-a ucis mama. Descoperirea socanta facuta ulterior de oamenii legii

Un barbat din Iasi a sunat la numarul unic de urgenta 112 si a marturisit ca si-a ucis mama. Ulterior, politistii au constatat ca era un anunt fals si ca femeia era decedata de sapte ani.

De ce a ajuns din nou in instanta Stefania Nistor. Ce se intampla acum cu jandarmerita

Jandarmerita Stefania Nistor, batuta la protestele din 10 august 2018, a ajuns din nou in instanta. Ce se intampla acum cu ea? De ce a ajuns din nou in instanta Stefania Nistor? Stefania Nistor facea parte din fortele de ordine ale Jandarmeriei si a fost lovita de mai multi protestatari in 10 august 2018. Femeia .

Fostul decan al Facultatii de Farmacie din Constanta, condamnat la opt ani de inchisoare. Zece studenti i-au dat mita pentru promovarea examenului

Fostul decan al Facultatii de Farmacie din cadrul Universitatii Ovidius, profesorul Gheorghe Taralunga, a fost miercuri condamnat, printr-o sentinta definitiva a Curtii de Apel Constanta, la opt ani de inchisoare cu executare, fiind acuzat de savarsirea infractiunii de luare de mita in forma continuata.

Un barbat din Iasi a sunat la 112 sa anunte ca si-a omorat mama, insa femeia era moarta de sapte ani. Ce a urmat

Un barbat din satul Ciorani, comuna Belcesti, judetul Iasi, a sunat la numarul de urgenta 112 si a spus ca si-a omorat mama.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2238 seconds )