Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern. Vestimentatia premierului a atras toate privirile

Playtech Playtech,
Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern. Vestimentatia premierului a atras toate privirile

Lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern de marti? Vestimentatia premierului a atras toate privirile. Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern Marti, 17 septembrie, a fost sedinta de Guvern. Pe langa discurs, Viorica Dancila a fost nevoita sa isi pregateasca si tinuta. De . continuă pe Playtech

VIORICA DANCILA: Prin implicare, curaj si determinare veniturile tuturor romanilor au crescut

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca masurile luate de guvern au dus la cresterea veniturilor tuturor romanilor, iar seniorii Romaniei au in prezent pensii care au crescut in medie cu 55% fata de decembrie 2016.

Viorica Dancila confirma vizita in SUA: Va avea si o componenta economica puternica

Premierul Viorica Dancila a confirmat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca duminica va incepe o vizita in Statele Unite. Dancila spune ca aceasta vizita de lucru va avea si o componenta economica puternica si va fi un bun prilej sa prezentam investitorilor americani oportunitatile de afaceri din Romania.

Viorica Dancila: Veniturile tuturor romanilor a crescut!

Premierul Viorica Dancila a anuntat in debutul sedintei de Guvern de marti ca veniturile tuturor romanilor a crescut. Prin masurile pe care le-am luat, prin implicare, curaj si determinare,.

Viorica Dancila: Veniturile tuturor romanilor au crescut!

Premierul Viorica Dancila a anuntat in debutul sedintei de Guvern de marti ca veniturile tuturor romanilor au crescut. Prin masurile pe care le-am luat, prin implicare, curaj si determinare,.

Victor Ponta o ameninta pe Viorica Dancila cu motiunea de cenzura: Asteptam pana miercuri

Victor Ponta ii cere premierului Viorica Dancila sa vina pana miercuri in Parlament cu o propunere de Guvern restructurat. in caz contrar, Pro Romania va vota motiune de cenzura propusa de liberali,.

Cum a reusit Viorica Dancila sa se semneze Liviu Dragnea intr-un mail oficial catre Victor Ponta. Gafa uriasa

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a aratat, pe pagina sa de Facebook, ca a primit un mail din partea Vioricai Dancila cu privire la Pactul pentru bunastarea romanilor, care era semnat de Liviu Dragnea Cabinet Presedinte. Cum a reusit premierul sa se dea altcineva? Cum a reusit Viorica Dancila sa se semneze Liviu Dragnea .

Viorica Dancila da detalii despre vizita in SUA: Voi avea mai multe intalniri cu oficiali americani Reprezentantii Guvernului nu au avansat pana acum nici un nume important cu care ar urma sa se vada premierul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila, candidatul PSD pentru functia de presedinte, pleaca intr-o vizita oficiala peste Ocean, unde se va intalni cu mai multi oficiali americani. Dancila a precizat, marti,.

Premierul Viorica Dancila: Opozitia nu e in stare sa isi asume pactul pentru bunastare, cum nu e in stare sa se puna de acord asupra motiunii de cenzura

Premierul Viorica Dancila a reclamat, marti seara, faptul ca a mai trecut o zi fara ca partidele politice din Romania sa semneze pactul privind bunastarea romanilor. in plus, sefa Guvernului a mai.

Viorica Dancila, vizita oficiala in Statele Unite ale Americii

Viorica Dancila va face o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii. Premierul va avea o intalnire la New York cu reprezentanti ai mediului de afaceri, organizata de Camera de Comert.

Viorica Dancila: Iohannis face rau propriei tari.Ne-a spus ca a citit Pactul pentru romani si a trecut mai departe. Cum rade de Opozitie premierul

Prim-ministrul Viorica Dancila i-a criticat, luni seara, pe cei din opozitie si pe Klaus Iohannis, pentru faptul ca nu au vrut sa semneze pana la acest moment Pactul pentru bunastarea romanilor pe care PSD l-a propus saptamana trecuta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )