Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila da detalii despre vizita in SUA: Voi avea mai multe intalniri cu oficiali americani Reprezentantii Guvernului nu au avansat pana acum nici un nume important cu care ar urma sa se vada premierul (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila da detalii despre vizita in SUA: Voi avea mai multe intalniri cu oficiali americani Reprezentantii Guvernului nu au avansat pana acum nici un nume important cu care ar urma sa se vada premierul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila, candidatul PSD pentru functia de presedinte, pleaca intr-o vizita oficiala peste Ocean, unde se va intalni cu mai multi oficiali americani. Dancila a precizat, marti,. continuă pe B1

Viorica Dancila confirma vizita in SUA: Va avea si o componenta economica puternica

Premierul Viorica Dancila a confirmat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca duminica va incepe o vizita in Statele Unite. Dancila spune ca aceasta vizita de lucru va avea si o componenta economica puternica si va fi un bun prilej sa prezentam investitorilor americani oportunitatile de afaceri din Romania.

Viorica Dancila, vizita oficiala in Statele Unite ale Americii

Viorica Dancila va face o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii. Premierul va avea o intalnire la New York cu reprezentanti ai mediului de afaceri, organizata de Camera de Comert.

Ramona Manescu a gasit pretextul perfect pentru a merge alaturi de Viorica Dancila in SUA: Fotografiile de campanie cu liderii importanti americani se lasa insa asteptate

Ministrul de Externe, Ramona Manescu, a gasit pretextul perfect pentru a o insoti pe Viorica Dancila in SUA. Ministrul Afacerilor Externe a anuntat ca aceasta va participa la ceremonia dedicata preluarii.

Digi24: Viorica Dancila pleaca la New York pentru fotografii de campanie

Premierul Viorica Dancila va pleca in ultima saptamana din septembrie in Statele Unite ale Americii, unde va participa la o intalnire cu oamenii de afaceri din New York, organizata de Camera de Comert Romano-Americana, potrivit unui document obtinut de Digi24. Potrivit surselor Digi24, premierul incearca sa obtina intrevederi cu oficiali americani, in incercarea de a puncta in campania electorala cu o fotografie care sa o valideze drept partener al SUA.

Traian Basescu, despre pactul propus de Viorica Dancila: E cel mai mare fals pe care l-am vazut pus pe hartie. Semnarea lui ar fi o urcare in barca guvernului PSD

Traian Basescu sustine ca semnarea pactului propus de Viorica Dancila ar echivala cu o urcare in barca guvernului PSD si ca, daca ar mai fi presedinte de partid, nu ar semna un astfel de.

Klaus Iohannis, despre pactul propus de Viorica Dancila: Ideea este buna daca vine dupa o validare. Ce se face acum cu acest pact sunt actiuni electorale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca ideea de pact, propusa de premierul Viorica Dancila, este una buna, dar daca aceasta vine dupa o validare. in contextul in care sefa PSD a lansat ideea ac.

DANCILA, DECLARATIE DESPRE PACTUL PENTRU BUNASTARE: E ingrijoratoare atitudinea partidelor din ultimele zile

Premierul Viorica Dancila a facut o declaratie, luni, la sediul PSD, despre pactul pentru bunastare pe care l-a propus partidelor, spunand ca este ingrijoratoare atitudinea liderilor politici din ultimele zile si adresand un nou apel pentru semnarea acestuia.

USR o refuza pe Dancila: Discutam despre pact doar daca va dati demisia si semnati pentru anticipate

Presedintele USR, Dan Barna, a anuntat ca formatiunea sa nu este de acord cu pactul propus de Viorica Dancila, premisele unei discutii fiind posibile doar daca premierul isi da demisia si PSD ar fi de acord cu anticipatele.

Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern. Vestimentatia premierului a atras toate privirile

Lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern de marti? Vestimentatia premierului a atras toate privirile. Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern Marti, 17 septembrie, a fost sedinta de Guvern. Pe langa discurs, Viorica Dancila a fost nevoita sa isi pregateasca si tinuta. De .

VIORICA DANCILA: Prin implicare, curaj si determinare veniturile tuturor romanilor au crescut

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca masurile luate de guvern au dus la cresterea veniturilor tuturor romanilor, iar seniorii Romaniei au in prezent pensii care au crescut in medie cu 55% fata de decembrie 2016.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )