Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cum s-a transformat piata muncii din Romania in ultimii cinci ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum s-a transformat piata muncii din Romania in ultimii cinci ani

Piata muncii din tara noastra a trecut printr-o transformare semnificativa in ultimii cinci ani: am depasit criza, iar acum privim mai optimisti catre viitor. Intre timp, romanii si-au schimbat perceptia despre job, se orienteaza spre domenii mai bine. continuă pe Wall-Street Ro

Cseke Attila: Proiectul de lege privind Ziua Minoritatilor Nationale nu poate substitui propunerea legislativa a UDMR referitoare la consacrarea zilei de 15 martie ca zi a comunitatii maghiare din Romania

Initiativa legislativa adoptata luni de Senat privind instituirea Zilei Minoritatilor Nationale din Romania ca sarbatoare nationala pe 18 decembrie nu pot substitui prppunerea legislativa a UDMR privind consacrarea zilei de 15 martie ca zi a comunitatii maghiare din Romania liderul grupului UDMR din Senat, Cseke Attila, potrivit News. ro. El spune ca UDMR este deschisa la o dezbatere reala pe acest subiect si va sustine in continuare acest proiect legislativ al UDMR.

Locuintele din Romania s-au scumpit cu peste 9% in ultimul an, arata indicele pretului pentru proprietatile rezidentiale

Indicele pretului pentru proprietatile rezidentiale din Romania, calculat de catre Eurobank Property Services, a inregistrat o crestere trimestriala de 1,1% in al treilea trimestru al anului 2017. Cu toate acestea, tendinta ascendenta din ultima.

Afacerile din Romania si Germania ale Holzindustrie Schweighofer au atins 520 milioane euro in 2016

Cifra de afaceri a filialelor Holzindustrie Schweighofer din Romania si Germania a fost de 520 de milioane de euro in 2016, an in care intregul grup a realizat afaceri de 762 de milioane de euro.

Combinatia Gazprom-OMV vrea sa mute pe bursa de la Viena tranzactiile cu gaze din Romania

Bursa de la Viena a transmis autoritatilor din Romania doua scrisori prin care isi exprima interesul de a fi platforma de tranzactionare a gazelor romanesti, situatie care i-ar avantaja cei de la Gazprom si OMV, a declarat, ieri, Iulian Iancu, presedintele Comisiei de industrii si servicii din Camera Deputatilor, prezent la conferinta Live Business organizata de Economica. net.

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama. Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

Fanii sai vor ramane surprinsi. Roxana Nemes a devenit mama. Una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca aceasta ar fi.

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama! Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

Fanii sai vor ramane surprinsi. Roxana Nemes a devenit mama. Una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca aceasta ar fi.

Orasul din Romania unde oamenii traiesc mai mult. Un an de viata in plus costa doar sase lei

Potrivit unui studiu realizat de Doina Merla, din cadrul Directiei de Sanatate Publica, populatia totala a judetului Sibiu a crescut in ultimii ani, in vreme ce la nivel national scade. Studiul a.

ANALIZA Cine semneaza propaganda rusa in presa din Romania

Propaganda rusa in Romania a inceput, de aproximativ un an, sa poarte semnatura. Pana in 2016, autorii care puneau umarul la raspandirea mesajelor Moscovei in media locale puteau fi gasiti doar in cateva comunitati de comentatori online, printr-un numar restrans de institutii radio-TV si, eventual, dupa investigatii serioase, in spatele site-urilor conspirationiste cu autor necunoscut. Acestea lucreaza in continuare, dar lor li s-au adaugat, cu nume si prenume, mai multi oameni de presa vechi si noi, in special in ultimul an, de cand a inceput sa creasca platforma Sputnik in limba romana.

Zeci de milioane de lei au disparut din bancile din Romania. Un virus a imbolnavit ATM-urile

Bancomatele din Romania sunt o sursa de castig pentru hackeri, iar acesti nu se multumesc cu sume mici, ci au ajuns sa intre in posesia a zeci de mii de euro. Un virus care costa 5. 000 de euro.

Situatie fara precedent! Un edil din Romania vrea sa inchida primaria

Un primar din judetul Botosani anunta ca va pune lacatul pe primarie si va trimite salariatii acasa daca nu va obtine fonduri pentru plata salariilor si a cheltuielilor curente. Primarul comunei.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )