Libnet.ro
UNICEF

00:07

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama. Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

B1 B1,
Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama. Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

Fanii sai vor ramane surprinsi. Roxana Nemes a devenit mama. Una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca aceasta ar fi. continuă pe B1

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama! Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

Fanii sai vor ramane surprinsi. Roxana Nemes a devenit mama. Una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca aceasta ar fi.

Telekom lanseaza servicii bancare pe piata din Romania, in parteneriat cu Alior Bank, una dintre cele mai mari banci din Polonia

Telekom Romania a anuntat miercuri lansarea serviciilor bancare pe piata locala in parteneriat cu Alior Bank, una dintre cele mai mari banci din Polonia. Serviciile sunt disponibile online, la www. telekombanking. ro si vor fi introduse, gradual, din luna noiembrie, in magazinele Telekom si Germanos. Cei interesati isi pot face cont curent direct din aplicatia de mobil disponibila in App Store) si pot efectua, timp de trei ani, retrageri gratuite de la orice bancomat, in tara si in strainatate, si de transferuri in lei gratuite in limita a 50. 000 de lei, la orice banca din Romania, prin intermediul serviciilor online de internet si mobile banking.

Mihai Tudose: Romania este una dintre cele mai mandre natiuni din UE

Romania are multe de oferit in domenii ca agricultura, industria high-tech, IT si productia industriala, a declarat premierul Mihai Tudose, joi, la deschiderea Business Development Conference, eveniment or.

Acest McLaren F1 impecabil ar putea deveni una dintre cele mai scumpe masini din istorie

McLaren F1 a fost, ani buni, cea mai rapida masina din lume, iar acum una dintre acestea este scoasa la licitatie. Cu toate ca recordul de viteza a fost depasit inca din 2005, McLaren F1 ramane, in continuare, una dintre cele mai rapide masini de serie create vreodata. Cu o caroserie de fibra de carbon [].

Piedici in vanzarea terenurilor si cladirilor detinute de una dintre cele mai vechi fabrici de confectii din tara

Dupa ce Iasitex, companie din Iasi ce face parte din grupul SCR al omului de afaceri Stefan Vuza, a decis scoaterea la vanzare a activelor societatii, Societatea de Investitii Financiare Moldova a decis atacarea deciziei. SIF Moldova detine 29% din pachetul de actiuni.

MedLife preia spitalul si clinicile Polisano, operator din top 10 cele mai mari companii din sistemul medical privat din Romania

MedLife anunta semnarea achizitionarii pachetului integral de actiuni a diviziei de servicii medicale Polisano, unul dintre cei mai mari operatori medicali privati din Romania.

Melanie Griffith sufera de o boala incurabila. A aflat de ea dupa divortul cu Antonio Banderas

Este una dintre cele mai iubite actrite din Cetatea Filmului si face parte din generatia veche de staruri, reusind insa sa se mentina in atentia publicului chiar si la 60 de ani, dupa mai bine de 30 de ani de cariera.

Dan Bucsa: Lipsa investitiilor, pata de pe cresterea economica din Romania; salariile si pensiile vor fi mancate de inflatie si depreciere

Nu sunt proiecte de investitii? Cine este responsabil? Statul, care stie foarte bine care sunt cele mai circulate si cele mai aglomerate sosele din Romania. Mai avem si coridoarele europene, care sunt foarte clar stabilite, insa se intrerup la intrarea.

Cele mai bune afaceri din judet, premiate la Topul Firmelor

Si in acest an, Camera de Comert si Industrie Salaj a acordat premii celor mai puternice firme din judet, in cadrul unei noi editii a Topului Judetean al Firmelor.

Business Report: 4 semne ca split TVA nu poate fi aplicat; Romania nu-si mai poate asigura necesarul de electricitate in orele de varf de consum, daca nu bate vantul. Importuri masive; Creste numarul turistilor care viziteaza Romania. Ce locuri prefera s

Piata locala de distributie IT va trece prin consolidari majore. Cei mai importanti jucatori de pe piata de distributie IT se asteapta la o consolidare in urmatorii ani, Romania fiind una dintre cele mai interesante tari din acest punct de vedere din. Stabilitatea economica a Romaniei: alarmele anului 2017, asa cum se vad din indicatorii europeni. Romania incepe sa prezinte tot mai multe semnale de avertizare pentru analiza economica pe termen scurt fundamentata de Eurostat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )