Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cum au salvat romanii Asiei cea mai mare fabrica de produse de panificatie si patiserie congelata din tara. La vietnamezi nu exista Nu se poate!

Adevărul Adevărul,
Cum au salvat romanii Asiei cea mai mare fabrica de produse de panificatie si patiserie congelata din tara. La vietnamezi nu exista Nu se poate!

Cea mai mare fabrica de produse de panificatie si patiserie congelata din Romania a recurs de la inceputul lunii martie la o solutie de criza pentru a putea onora comenzile: a importat 50 de muncitori dinVietnam. in Romania, lucreaza acum 1. 600 de vietnamezi, iar povestile lor sunt foarte asemanatoare cu cele ale romanilor plecati sa munceasca in Vest. continuă pe Adevărul

Premiera: Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume

Laserul de la Magurele, proiect cofinantat din fonduri europene cu 311 milioane de euro, a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume.

Premiera: Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume. Ce inseamna 10 PetaWatts?

Laserul de la Magurele, proiect cofinantat din fonduri europene cu 311 milioane de euro, a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume.

Laserul de la Magurele a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume

Laserul de la Magurele, proiect cofinantat din fonduri europene cu 311 milioane de euro, a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume. Guvernul organizeaza, astazi, un eveniment pentru a marca aceasta premiera mondiala.

Comandament de primavara la Primaria Capitalei. Gabriela Firea: Gropile in carosabil sunt cea mai mare problema a orasului dupa perioada de iarna

Gropile in carosabil sunt cea mai mare problema a orasului dupa perioada de iarna, a declarat primarul Gabriela Firea, marti, in cadrul comandamentului de primavara organizat la Primaria Capitalei. Politia Locala si Administratia Strazilor a numarat 800 de gropi, iar pana acum au fost asfaltate 600, a declarat primarul general. in ceea ce priveste lipsa marcajelor rutiere di oras, Gabriela Firea a spus ca Administratia Strazilor a demarat o licitatie inca de acum 2 ani, insa aceasta a fost blocata de contestatii, astfel ca nu s-au putut face aceste lucrari.

Vremea se va raci in cea mai mare parte a tarii. Cand incep ploile

Vremea se va raci in cea mai mare parte a tarii, mai accentuat in regiunile sudice si sud-estice. Cerul va fi variabil, ziua, cu innorari si precipitatii mai ales sub forma de ploaie si lapovita, in.

Laserul de la Magurele atinge cea mai mare putere din lume

Pe data de 7 martie, in premiera mondiala, Sistemul laser de mare putere HPLS) din cadrul Centrului Extrem Light Infrastructure Nuclear Physics a atins puterea de 10 PetaWatts, informeaza.

Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume, 10 PetaWatts

Premiera mondiala in proiectul Sistemul laser de mare putere HPLS) din cadrul Centrului Extrem Light Infrastructure Nuclear Physics, in data de 7 martie, a fost atinsa puterea de 10 PetaWatts.

Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume, 10 PetaWatts

Premiera mondiala in proiectul Sistemul laser de mare putere HPLS) din cadrul Centrului Extrem Light Infrastructure Nuclear Physics, in data de 7 martie, a fost atinsa puterea de 10.

Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume! Directorul proiectului: Astazi se implineste un vis

Laserul de la Magurele a atins puterea de 10. 88 petawatts, a zecea parte din intreaga putere a Soarelui pe Pamant concentrata intr-o raza de lumina, a anuntat directorul proiectului ELI-NP, Nicolae.

10 propuneri ale cetatenilor romani pentru reinventarea UE sunt supuse votului europenilor in cea mai mare consultare publica de pe continent

WeEuropeans, initiativa civica independenta sustinuta de catre asociatia CIVICO EUROPA si MAKE. org, a finalizat prima runda a consultarii cetatenilor europeni privind viitorul UE. Acestia au fost chemati printr-o campanie publica sa propuna si sa voteze online, la nivel national, idei concrete pentru reinventarea Europei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )