Cum sarbatoreau romanii Revelionul pe vremea lui Ceausescu: cea mai bogata masa din an, cu salata boeuf, oua umplute si un singur program la televizor
![Adevărul](/_img/v_1/publicatii/adevarul.png)
![Cum sarbatoreau romanii Revelionul pe vremea lui Ceausescu: cea mai bogata masa din an, cu salata boeuf, oua umplute si un singur program la televizor](/_img/foto/natura/low/sky-710569_960_720.webp)
In timpul regimului comunist, Revelionul era punctul culminant al sarbatorilor de iarna. Fiecare familie, in ciuda restrictiilor, pregatea o masa festiva, cea mai imbelsugata din an, cu bucate alese, din care nu lipseau salata beouf, sarmalele sau ouale umplute cu pate. continuă pe Adevărul
• Cum au descoperit romanii Revelionul. Ospatul opulent al bogatilor la care oamenii de rand priveau cu jind din strada
Acum 100 de ani romanii petreceau noaptea dintre ani intr-un mod cu totul aparte. Cei bogati organizau petreceri luxoase in timp ce pe ulitele satului se practicau obiceiuri stravechi.