Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum scapa jurnalistii occidentali atunci cand comit o ilegalitate.

România Liberă România Liberă,
Cum scapa jurnalistii occidentali atunci cand comit o ilegalitate.

Inchiderea unei publicatii, demiteri si suspendari, bilantul scandalurilor in care sunt implicate vedete ale media din Europa si SUA Arestarea directorului general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, a determinat o uriasa reactie de solidaritate din partea vedetelor tv din trust, care au declansat, imediat, o campanie de aparare a acestuia si de defaimare a justitiei din Romania. Cum reactioneaza in situatii similare jurnalistii din vest, acolo unde presa are o traditie democratica . continuă pe România Liberă

Cum scapa jurnalistii occidentali atunci cand comit o ilegalitate.

Inchiderea unei publicatii, demiteri si suspendari - bilantul scandalurilor in care sunt implicate vedete ale media din Europa si SUA. Arestarea directorului general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, a determinat o uriasa reactie de solidaritate din partea vedetelor tv din trust, care au declansat, imediat, o campanie de aparare a acestuia si de defaimare a justitiei din Romania. Cum reactioneaza in situatii similare jurnalistii din vest, acolo unde presa are o traditie democratica .

Orange permite abonatilor sa aiba aceleasi tarife ca in retea atunci cand apeleaza din roaming in UE, printr-o optiune la un pret de 1 euro/zi

Orange a anuntat ca a introdus incepand de luni o noua optiune prin care abonatii beneficiaza de aceleasi tarife la apelurile efectuate chiar si atunci cand calatoresc in interiorul Uniunii Europene. Optiunea, numita Go Europe, este disponibila la pretul de 1 euro/ zi TVA inclus) si va fi lansata sub aceeasi denumire in sapte tari europene in care Grupul Orange este prezent.

Nica: Romania a facut o prostie atunci cand a introdus certificatele verzi

Tara noastra este cea mai necompetitiva tara din UE din cauza pretului la energia electrica si a facut o prostie atunci cand a introdus certificatele verzi, care permit recuperarea investitiilor in energia regenerabila in numai doi ani, potrivit ministrului pentru Societatea Informationala, Dan Nica.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )