Libnet.ro
UNICEF

06:00

Nica: Romania a facut o prostie atunci cand a introdus certificatele verzi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nica: Romania a facut o prostie atunci cand a introdus certificatele verzi

Tara noastra este cea mai necompetitiva tara din UE din cauza pretului la energia electrica si a facut o prostie atunci cand a introdus certificatele verzi, care permit recuperarea investitiilor in energia regenerabila in numai doi ani, potrivit ministrului pentru Societatea Informationala, Dan Nica. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Nica: Romania a facut o prostie cu certificatele verzi si a ajuns cea mai necompetitiva tara din UE la pretul energiei

Romania este cea mai necompetitiva tara din UE din cauza pretului la energia electrica si a facut o prostie atunci cand a introdus certificatele verzi, care permit recuperarea investitiilor in energia regenerabila in numai doi ani, a declarat ministrul pentru Societatea Informationala, Dan Nica, la emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de Pro TV.

Dan Nica: Romania a facut o prostie cand a introdus certificatele verzi

Romania este cea mai necompetitiva tara din UE din cauza pretului la energia electrica si a facut o prostie atunci cand a introdus certificatele verzi, care permit recuperarea investitiilor in energia.

Nica: Saptamana viitoare vom avea primele masuri in privinta certificatelor verzi

Romania este cea mai necompetitiva tara din UE din cauza pretului la energia electrica si a facut o prostie atunci cand a introdus certificatele verzi, care permit recuperarea investitiilor in energia regenerabila in numai doi ani, a.

Dan Nica, ministrul pentru Societatea Informationala : Romania, la actualul pret al ...

Certificatele verzi reprezinta unul dintre motivele care au facut din Romania cea mai necompetitiva tara din UE. Pretul la energia electrica a crescut la noi atat de mult, incat tara noastra nu mai este atractiva pentru investitori. Romania este cea mai necompetitiva tara din UE din cauza pretului la energia electrica si a facut o prostie atunci cand a introdus certificatele verzi, care permit recuperarea investitiilor in energia regenerabila in numai doi ani, potrivit ministrului .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )