Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cum scapam de Klaus Iohannis?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cum scapam de Klaus Iohannis?

Imaginati-va ca in 2014 Klaus Iohannis ar fi pierdut alegerile prezidentiale. Iar Liviu Dragnea, infractorul care conduce, deocamdata, partidul pretins social-democrat, ar fi venit, zilele trecute sa ii prezinte altui Presedinte al Romaniei propunerea de a o numi pe Viorica Dancila drept Prim-Ministru. Cuiva provenit din randurile PSD. Asta dupa ce acelasi Liviu Dragnea ar fi trantit deja alte doua guverne PSD. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, mesaj important in mijlocul scandalului

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, la Palatul Cotroceni, cu sefii misiunilor diplomatice acreditati la Bucuresti. Discursul presedintelui Klaus Iohannis poate fi urmarit LIVE,.

Klaus Iohannis, despre ce o recomanda pe Viorica Dancila pentru a ocupa functia de prim-ministru

Klaus Iohannis a explicat cum a ajuns la decizia pe care a luat-o, de a accepta propunerea PSD pentru functia de premier al Romaniei, si ce anume o recomanda pe Viorica Dancila, din punctul lui de vedere, sa.

CCR admite sesizarea lui Klaus Iohannis, privind abrogarea suspendarii functionarilor publici trimisi in judecata

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis, marti, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la legea care mentine abrogarea suspendarii functionarilor publici trimisi in.

Miscare-soc la Cotroceni. Klaus Iohannis da de inteles ca vrea un referendum

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, intrebat despre posibilitatea ca in viitorul Executiv sa faca parte si persoane cercetate penal, ca astfel de persoane nu au ce cauta in fruntea.

Klaus Iohannis, mesaj pentru protestatari: Acesti oameni sunt... (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca oamenii care au partidipat la amplele proteste care au avut loc pe 20 ianuarie sunt de admirat pentru ca au iesit in strada in ciuda ninsorii abundente.

Klaus Iohannis, mesaj pentru PROTESTATARI: Acesti oameni SUNT... (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca oamenii care au partidipat la amplele proteste care au avut loc pe 20 ianuarie sunt de admirat pentru ca au iesit in strada in ciuda ninsorii abundente.

Klaus Iohannis: Penalii nu au ce cauta in fruntea statului. Ce mesaj DUR a transmis presedintele opozitiei(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, intrebat de ce a desemnat-o pe Viorica Dancila drept premier, in ciuda numeroaselor apeluri pentru a nu face acest lucru, ca a cantarit foarte bine ac.

Klaus Iohannis spune ca nu se teme de suspendare: Nu exista niciun motiv(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca nu se teme de o eventuala suspendare. Precizarile sefului statului vin in contextul in care, dupa demisia lui Mihai Tudose din functia de premier, voci.

Klaus Iohannis: Mi-ar fi placut ca partidele din Opozitie sa fi discutat intre ele inainte de consultarile privind desemnarea premierului

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat marti ca, la consultarile cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui nou premier, i-ar fi placut ca formatiunile din Opozitie sa-i fi spus ca au discutat intre ele.

Klaus Iohannis, mesaj pentru PSD-ALDE: Nu mi-a fost si nu mi-e teama de suspendare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu ii este teama de suspendare. Nu mi-a fost si nu mi-e teama de suspendare. Nu exista niciun motiv pentru o suspendare. incet, dar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )