Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cum au scapat sotii Karolyi de Nicolae Ceausescu. Cine i-a ajutat, de fapt

Playtech Playtech,
Cum au scapat sotii Karolyi de Nicolae Ceausescu. Cine i-a ajutat, de fapt

In 1981 Romania a pierdut trei dintre cei mai buni antrenori ai sai, dupa ce s-au deplasat in Statele Unite. Era cuplul de antrenori, sot si soti, Bela si Marta Karolyi. Al treilea defector a fost coregraful principal Geza Pozsar. Dar o intrebare pe care multi fani si-au pus-o, ce-i cu membrii familiei pe care . continuă pe Playtech

Marele vis al lui Nicolae Ceausescu. A fost blocat de SUA si URSS

Nicolae Ceausescu a avut un vis urias care s-a destramat sub privirile sale. Despre ce este vorba si ce ar fi trebuit sa detina Romania in timpul comunismului? Marele vis al lui Nicolae Ceausescu, spulberat in fata ochilor sai Nicolae Ceausescu a visat o Romanie mare, puternica, de care toata lumea in lung si-n lat .

Ungaria, acuze extreme la adresa Laurei Codruta Kovesi. Comparatia cu Nicolae Ceausescu

Seful parlamentului ungar, Laszlo Kover Fidesz), a facut o serie de acuzatii extreme, la adresa Laurei Codruta Kovesi, sefa parlamentului European, comparand-o cu fostul dictator comunist, Nicolae Ceausescu. Ce l-a indignat atat de tare pe politicianul maghiar? Ungaria, acuze extreme la adresa Laurei Codruta Kovesi. Comparatia cu Nicolae Ceausescu Dupa ce sefa Parchetului European, Laura .

Cu cat s-a vandut sabia lui Nicolae Ceausescu. Cat a costat haina de blana a sotiei dictatorului

O licitatie cu obiecte care au apartinut familiei dictatoriale Nicolae si Elena Ceausesacu a strans vineri numai putin de 60000 de euro. Printre piesele adjudecate cu bani multi s-a numarat o sabie ce a aprtinut lui Nicolae Ceausescu, dar si o haina de blana ce a fost purtata de Elena Ceausescu. Cu cat a fost .

IICCMER condamna gestul primarului PSD, dupa elogiul la Nicolae Ceausescu: Marcel Ciolacu sa intervina

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc condamna necontenitelogierea dictatorului Nicolae Ceausescu de catre primarul PSD, Mihai Balan. Aceste manifestari publice ale unor lideri politici sau formatori de opinie trebuie sanctionate de catre autoritatile competente.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.266 seconds )