Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cum scapi cel mai usor de celulita

Antena3 Antena3,
Cum scapi cel mai usor de celulita

Paprika este cunoscuta nu doar pentru aroma, ci si pentru proprietatile sale extraordinare. Pe langa faptul ca imbunatateste ciruculatia, este foarte eficienta in arderea grasimilor. Ne de mirare faptul. continuă pe Antena3

MYNT te ajuta sa-ti gasesti lucrurile importante mult mai usor

Pentru cei care s-au obisnuit sa-si piarda lucrurile sau sa le uite acasa, o echipa creativa a dezvoltat un mic gadget intitulat MYNT. Dispozitive precum MYNT fac parte dintr-o categorie foarte speciala de produse intitulate trackere. Cel mai popular si compact astfel de tracker este Tile. Ca functionalitate, ideea din spatele unui asemenea aparateste cat [] MYNT te ajuta sa-ti gasesti lucrurile importante mult mai usor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai util test al bateriei: de la iPhone 6 la Galaxy S6, cele mai eficiente telefoane

Dupa cum bine stii, cel mai mare inamic al smartphone-ului este autonomia scazuta a bateriei. Din fericire exista un test care iti arata care tine cel mai mult si cel mai putin. Surprinzator, dar Sony are un invingator la acest capitol.

O reducere incredibila la cel mai subtire smartphone, Oppo R5s

Mai aveti 24 de ore sa cumparati un Oppo R5s, poate cel mai subtire smartphone, la un pret infim in comparatie cu valoarea sa reala. Trebuie sa urmariti cu mare atentie lansarile de smartphone-uri pentru a sti exact cine se mandreste saptamana aceasta cu titlul de cel mai subtire. Trecand insa peste detaliile de fond, [] O reducere incredibila la cel mai subtire smartphone, Oppo R5s Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

La bine si la greu, dar pana cand? Care este juramantul de nunta cel mai greu de respectat

Nunta s-a terminat, casatoria a inceput si, odata cu ea, sarcina zilnica de a tine promisiunile facut in ziua cea mare. Dar care este, de fapt, promisiune care cantareste cel mai mult in relatie si care este si cel mai.

Un fond care mizeaza pe scadere, cel mai bun randament

Bursa de Valori Bucuresti a inregistrat scaderi masive, in perioada 17-24 august, iar cel mai bun plasament a fost reprezentat de fondul Certinvest Short Fund, care mizeaza pe scaderea pietelor, cu o apreciere de 9,22%, raportata la euro.

China a semnat un acord de 4,3 miliarde de dolari cu cel mai bogat om al Africii, Aliko Dangote

O companie de stat chineza din domeniul ingineriei a incheiat un acord de 4,3 mld. dolari privind construirea de fabrici pentru o firma nigeriana din sectorul cimentului detinuta de cel mai bogat om al Africii,.

Preturile petrolului au crescut cu 10%, cel mai mult in peste sase ani

Preturile petrolului au crescut joi cu 10% si au inregistrat cel mai mare avans in peste sase ani, iar tendinta ascendenta se mentine si in tranzactiile de astazi, ca efect al cresterii economice peste asteptari a SUA in trimestrul al doilea, relateaza Bloomberg.

NATO organizeaza cel mai mare exercitiu militar din 2002. Cand va avea loc

Alianta Nord Atlantica NATO) va organiza la toamna cel mai mare exercitiu militar dupa 2002 cu participarea a circa 36. 000 de soldati, a anuntat joi unul dintre sefii militari ai NATO, relateaza Agerpres.

NATO va organiza in toamna cel mai mare exercitiu militar dupa 2002. Circa 36 000 de soldati vor participa

Unul dintre sefii militari NATO a anuntat ca alianta va organiza in toamna cel mai mare exercitiu militar din 2002, la care vor participa aproximativ 36 000 de soldati, fara vreo legatura cu tensiuniile ce.

NATO organizeaza cel mai mare exercitiu militar dupa 2002

NATO va organiza la toamna cel mai mare exercitiu militar dupa 2002 cu participarea a circa 36. 000 de soldati, fara nicio legatura specifica cu tensiunea actuala cu Rusia, a anuntat joi unul dintre sefii militari ai NATO, transmite AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )