Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cum scria Nicolae Ceausescu. Asa arata singurul document ramas, scris chiar de Tovarasul - FOTO

Antena3 Antena3,
Cum scria Nicolae Ceausescu. Asa arata singurul document ramas, scris chiar de Tovarasul - FOTO

Nicolae Ceausescu a fost omul care a marcat pentru totdeauna istora tarii noastre. Acesta a condus Romania din 29 aprilie 1974 si pana in 22 decembrie 1989. Ceausescu a fost si Secretar General al PCR din anul 1965 si pana in anul 1989, cand a fost executat alaturi de sotia sa. continuă pe Antena3

Socant ce a facut tanarul din imagine zilele trecute, la mormantul lui Nicolae Ceausescu. Mii de reactii

Un tanar a surprins o lume intreaga cu gestul pe care l-a facut recent la mormantul lui Nicolae Ceausescu. Miile de reactii pe care le-a surprins postarea lui au fost majoritatea negative. Ce a facut? Gestul unui tanar la mormantul lui Nicolae Ceausescu Bogdan George a avut parte de reactii extrem de negative si de .

De ce nu a vrut Nicolae Ceausescu sa faca metrou in Drumul Taberei. Ce spunea dictatorul despre acea zona

Anul acesta, mai exact pe 19 noiembrie, s-au implinit 40 de ani de la momentul darii in functiune a metroului bucurestean, creatie a regimului comunist, condus de Nicolae si Elena Ceausescu. Pe 19 noiembrie 1979 Ceausescu taia panglica primului tronson de metro, intre Semanatoarea Petrache Poenaru) Timpuri Noi. Mare parte din ceea ce exista .

Nicolae Ceausescu, la un pas sa fie pus din nou in fruntea tarii, cu cateva ore inainte de executie. Ce s-a intamplat

La 30 de ani de la Revolutia Romana, inca mai ies la iveala secrete cutremuratoare despre planurile celor care se pregateau sa preia puterea in decembrie 1989. Colonelul Ionel Boeru, cel care a fost comandantul plutonului care i-a executat pe Nicolae si Elena Ceausescu, a marturisit ca dictatorul a fost la un pas sa fie .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )