Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cum si-a pierdut viata un copil de numai 11 ani dupa ce a furat o masina

Adevărul Adevărul,
Cum si-a pierdut viata un copil de numai 11 ani dupa ce a furat o masina

O tragedie s-a petrecut joi seara, la granita dintre doua comune din judetul Valcea, in apropierea unei hidrocentrale de pe raul Olt. Un copil de 11 ani si-a gasit sfarsitul dupa ce a furat o masina. continuă pe Adevărul

UPDATE Cum si-a pierdut viata un copil de numai 11 ani dupa ce a furat o masina

O tragedie s-a petrecut joi seara, la granita dintre doua comune din judetul Valcea, in apropierea unei hidrocentrale de pe raul Olt. Un copil de 11 ani si-a gasit sfarsitul dupa ce a furat o masina.

VIDEO Un barbat ia la palme un copil de 11 ani, pentru ca nu ii place cum si-a parcat bicicleta

Luni seara, intr-una dintre cele mai aglomerate piatete din Bistrita, un copil de 11 ani a fost palmuit si bruscat de un barbat. Barbatul sustine ca baiatul nu si-a parcat bicicleta cum trebuie si ca incurca trecatorii. Mama copilului a depus plangere la politie.

Accident tragic in Galati. O femeie si-a pierdut viata, iar o alta a fost transportata la spital

Un accident mortal s-a petrecut luni seara, pe drumul dintre Slobozia Conachi si Schela. in urma impactului, o femeie in varsta de 66 de ani si-a pierdut viata. Un sofer in varsta de 69 de ani, care.

VIDEO Tragedia din Italia. Cel putin 38 de oameni, printre care doi romani, si-au pierdut viata dupa prabusirea unei portiuni a unui viaduct

Cel putin 38 de persoane si-au pierdut viata dupa ce o portiune a unui viaduct de pe autostrada A10 s-a prabusit marti, la pranz, in apropiere de orasul Genova, in nordul Italiei. Bilantul, si de aceasta data provizoriu, a fost anuntat miercuri de ministrul italian de Interne.

VIDEO Tragedia din Italia. Cel putin 42 de oameni, printre care doi romani, si-au pierdut viata dupa prabusirea unei portiuni a unui viaduct

Cel putin 42 de persoane si-au pierdut viata dupa ce o portiune a unui viaduct de pe autostrada A10 s-a prabusit marti, la pranz, in apropiere de orasul Genova, in nordul Italiei. Bilantul, si de aceasta data provizoriu, a fost anuntat miercuri de procurorul din Genova Francesco Cozzi. Anterior, ministrul de Interne, Matteo Salvini, anuntase ca 38 de persoane au murit.

Accident cumplit de autocar. Cel putin 23 de persoane si-au pierdut viata

Cel putin 23 de persoane si-au pierdut viata marti intr-un accident de autocar, in apropiere de capitala Quito, au anuntat serviciile de urgenta din Ecuador, adaugand printre victime se afla si cetateni st.

La 25 de ani trece prin chinuri groaznice. A ramasc captiv in trupul unui copil de 12 ani, iar viata lui a luat o intorsatura neasteptata. E socant ce s-a intamplat cu acest tanar

Un tanar din Polonia care a ramas captiv in trupul unui copil de 12 ani a descris durerea constanta pe care o traieste din cauza bolii grave de care sufera. Tomasz Nadolski sufera de o boala genetica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )