Libnet.ro
UNICEF

23:30

Accident cumplit de autocar. Cel putin 23 de persoane si-au pierdut viata

Antena3 Antena3,
Accident cumplit de autocar. Cel putin 23 de persoane si-au pierdut viata

Cel putin 23 de persoane si-au pierdut viata marti intr-un accident de autocar, in apropiere de capitala Quito, au anuntat serviciile de urgenta din Ecuador, adaugand printre victime se afla si cetateni st. continuă pe Antena3

Zeci de morti dupa un accident de autocar in Ecuador. Sunt si cetateni straini

Cel putin 23 de persoane si-au pierdut viata marti intr-un accident de autocar, in apropiere de capitala Quito, au anuntat serviciile de urgenta din Ecuador, adaugand printre victime se afla si cetateni st.

Accident tragic in Ecuador: Sunt zeci de morti si raniti (FOTO)

Un grav accident de autocar s-a produs marti in apropiere de capitala Ecuadorului, informeaza Agerpres, citand AFP. Cel putin 23 de persoane au murit si alte 20 au fost ranite, iar printre victime s-ar afla si ce.

Cel putin 39 de persoane au murit dupa ce un depozit de armament din Siria a explodat

Cel putin 39 de persoane, printre care si 12 copii, au murit dupa ce un depozit de armament din orasul Sarmada din provincia Idlib din Siria a explodat, relateaza BBC. Conform rapoartelor, zeci de persoane sunt.

Cel putin 80 de masini INCENDIATE! Autoritatile vorbesc despre un atac coordonat

Cel putin 80 de masini au fost incendiate in 20 de locuri diferite din Goteborg, Suedia, in cursul noptii de luni spre marti. Astfel, autoritatile considera acest act de violenta un atac coordonat pe.

ACCIDENT cumplit in Romania! Sunt mai multe VICTIME! Bilant de ultim moment

Trei persoane au fost ranite in urma unui accident care s-a produs, astazi, la iesirea din Timisoara spre Sag. Vinovat d. Vinovat de producerea accidentului este un barbat in varsta de 61 de ani. Acesta nu.

Accident CUMPLIT in Bucuresti! Sunt mai multe victime! Interventie de URGENTA

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DNCB, la iesirea de pe breteaua Autostrazii A2 Bucuresti-Constanta catre Pantelimon, a avut loc un accident in care au fost implicate doua autoturisme. Masinile au intrat in.

Un pod s-a prabusit in Italia. Cel putin 20 de victime LIVE VIDEO

O portiune a unui viaduct al autostrazii A10 s-a prabusit marti langa orasul Genova, in nord-vestul Italiei, si este posibil sa existe autovehicule cazute in gol, au anuntat serviciile de pompieri,.

Un pod s-a prabusit in Italia. Cel putin 22 de morti LIVE VIDEO. E infernul aici!

O portiune a unui viaduct al autostrazii A10 s-a prabusit marti langa orasul Genova, in nord-vestul Italiei, si este posibil sa existe autovehicule cazute in gol, au anuntat serviciile de pompieri,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )