Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ce se intampla acasa la Marcel Pavel, dupa ce a fost confirmat cu Covid 19. Medicii au luat masuri urgente (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Ce se intampla acasa la Marcel Pavel, dupa ce a fost confirmat cu Covid 19. Medicii au luat masuri urgente (GALERIE FOTO)

Dupa ce Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, toti membrii familiei sale au fost testati pentru noul coronavirus. in urma aplicarii testelor si sotia celebrului cantares a fost depistata. continuă pe B1

Vedetele au intrat in panica, dupa ce Marcel Pavel a fost transportat cu izoleta la spital Sediul Antena Stars a fost inchis

Vestea ca marele interpret, Marcel Pavel, a fost confirmat cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 a starnit panica in lumea vedetelor, relateaza Libertatea. ro. Reamintim caMarcel Pavela fost foarte.

Cum se simte Marcel Pavel dupa ce a luat coronavirus. Ce artisti au mai luat virusul.

Showbiz-ul autohton a fost zguduit ieri de vestea ca Marcel Pavel a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Iata cum se simte artistul acum, dar si ce alti colegi de breasla au mai contactat virusul.

Marcel Pavel, diagnosticat cu COVID-19. Artistul e internat la Institutul Matei Bals din Capitala

Marcel Pavel a fost infectat cu coronavirus si a fost internat laInstitutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti.

Marcel Pavel are coronavirus! A intrat in contact cu 300 de persoane. Filmarile pentru Te Cunosc de Undeva au fost suspendate!

Marcel Pavel a fost depistat pozitiv cu temutul virus COVID-19, iar filmarile pentru emisiunea Te Cunosc de Undeva au fost suspendate. Iata ce se intampla la Antena 1! .

Ozana Barabancea, infectata cu COVID-19 dupa ce a intrat in contact cu Marcel Pavel. Artista ar fi deja internata

Inca o vedeta din Romania este infectata cu noul coronavirus, dupa ce s-a aflat ca celebrul cantaret Marcel Pavel a fost testat pozitiv. Se pare ca si Ozana Barabancea a contractat noul coronavirus, fiind.

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu COVID-19. Artistul a fost internat la Institutul Matei Bals

Cantaretul Marcel Pavel este internat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti dupa ce a fost diagnosticat cu infectie cu coronavirus, scrie HotNews. ro, care citeaza surse medicale.

Cum explica Andreea Balan ca nu s-a infectat cu COVID-19. Ce a facut diferit fata de Marcel Pavel

Andreea Balan a povestit, joi, la Sinteza zilei, cum a primit vestea ca Marcel Pavel a fost depistat pozitiv la testul COVID-19. indragita artista spune ca se simte bine si ca nu crede ca s-a infectat pentru ca a trecut suficient timp de cand a filmat pentru emisiunea Te cunosc de undeva.

Prima fotografie cu Marcel Pavel pe patul de spital. Ce le transmite artistul fanilor internauti (FOTO)

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu noul coronavirus, iar in prezent este internat la Matei Bals. indragitul artist a fost testat pozitiv pentru COVID-19 in urma cu cateva zile, iar recent a declarat pe.

Care este starea lui Marcel Pavel, diagnosticat cu noul coronavirus

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus. Cantaretul a fost internat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti. CantaretulMarcel Pavel,despre care se stiainca.

Cu cine s-a intalnit Marcel Pavel inainte sa fie diagnosticat cu coronavirus

Celebrul artist Marcel Pavel a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, iar in prezent este internat la Matei Bals. Artistul a povestit intr-un mesaj pe contul personal de Facebook care este starea actuala de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )