Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum suna cel mai nou single Ellie White! E o piesa de inima albastra

ADPM ADPM,
Cum suna cel mai nou single Ellie White! E o piesa de inima albastra

Ellie White lanseaza un nou single. Ce va ramane din noi este o piesa de inima albastra, melodie ce spune povestea unei povesti de dragoste ajunsa la final. Piesa este compusa de Ellie White alaturi de Andrei Tostogan, iar productia poarta semnatura Andy Platon. continuă pe ADPM

Cristi Puiu, premiu pentru cel mai bun regizor la sectiunea Encounters a Festivalului de film de la Berlin (VIDEO)

Cristi Puiu, un nou succes de prestigiu! Regizorul a obtinut premiul pentru cel mai bun regizor la noua sectiune, Encounters, a Berlinalei, cu pelicula Malmkrog. Filmul a fost caracterizat de critici ca fiind o ca.

Ce partid o sustine pe vedeta PRO TV in alegeri, dupa demisie: Va fi cel mai tare oras din Romania

Vedeta Pro Tv are deja deciziile luate pentru functia de primar. Aceasta face parte dintr-un partid care, spera ea, o va ajuta sa se ridice. De asemenea, a dat si declaratii despre plecarea de marele post de televiziune, care a ajutat-o sa ajunga pana aici. Ce partid o sustine pe vedeta PRO TV in alegeri, .

Lovitura pentru romani. Cat de mult au crescut preturile apartamentelor si care este cel mai scump oras

Preturile apartamentelor vechi, cat si noi au crescut fata de perioada anului trecut. Majorari se inregistreaza mai ales in Cluj-Napoca si Capitala Banatului. Bucuresti a inregistrat ieftiniri la apartamentele noi. Cat de mult au crescut preturile apartamentelor si care este cel mai scump oras in luna februarie, preturile unui apartament a crescut cu 1,6% mai .

Jurnalul cartilor esentiale, cel mai mare proiect de cultura din ultimul deceniu

Incepand de astazi Jurnalul lanseaza colectia Jurnalul cartilor esentiale, cel mai mare proiect de cultura din ultimul deceniu.

Cel mai puternic computer cuantic din lume ar veni de la un jucator neasteptat

Competitia pentru dezvoltarea celui mai puternic computer cuantic din lume este una acerba si nu stim cine va reusi sa-l faca pe cel mai important. Honeywell a anuntat recent ca face si ea.

VIDEO 43 de ani de la cutremurul din 1977, cel mai puternic din istoria recenta a Romaniei. Raed Arafat: Pe partea de prevenire, nu am avansat mult pentru ca prevenire inseamna consolidarea cladirilor

Astazi se implinesc 43 de ani de la cel mai puternic cutremur din istoria recenta a Romaniei, care a lasat in urma peste 1. 500 de morti, 11. 000 de raniti si zeci de mii de cladiri prabusite sau avariate. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca cea mai mare problema o reprezinta in continuare starea imobilelor: Pentru cladirile vechi care sunt cu risc seismic si despre care continuam sa spunem ca trebuie sa fie consolidate sau chiar demolate si inlocuite, aici pot sa spun ca evolutia este lenta si nu este numai vorba de Bucuresti.

Cel mai batran bolnav de coronavirus, in varsta de 98 de ani, s-a vindecat

O femeie in varsta de 98 de ani, considerata cel mai in varsta pacient bolnav de coronavirus din China, s-a vindecat dupa ce a fost diagnosticata cu infectie la plamani si insuficienta cardiaca.

IN 2019: Deficitul bugetar al Italiei s-a situat la cel mai scazut nivel din ultimii 12 ani

Economia italiana a inregistrat anul trecut o crestere usor peste asteptari, in timp ce deficitul bugetar s-a situat la cel mai redus nivel din ultimii 12 ani.

Orban, dupa calendarul audierii ministrilor: Votul vrem sa fie joi sau cel mai tarziu luni. Boicotul ii va face de ras

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca vrea ca votul de investire a noului guvern sa aiba loc joi sau, cel mai tarziu, lunea viitoare.

Cel mai puternic turneu international de tenis masculin din Romania, programat la Iasi in perioada 23-31 mai 2020

Cel mai mare turneu international de tenis masculin din Romania se va desfasura in luna mai 2020 la Iasi. Potrivit organizatorilor, turneul face parte din circuitul ATP.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )