Libnet.ro
UNICEF

18:15

Jurnalul cartilor esentiale, cel mai mare proiect de cultura din ultimul deceniu

Antena3 Antena3,
Jurnalul cartilor esentiale, cel mai mare proiect de cultura din ultimul deceniu

Incepand de astazi Jurnalul lanseaza colectia Jurnalul cartilor esentiale, cel mai mare proiect de cultura din ultimul deceniu. continuă pe Antena3

Colectia Jurnalul cartilor esentiale, de maine, exclusiv cu Jurnalul!

Jurnalul le-a pregatit o frumoasa surpriza cititorilor sai, lansand cel mai mare proiect de cultura din ultimii 10 ani.

Florin Citu: Prea devreme sa spunem ce impact economic are Covid-19, dar am pregatit economia tarii pentru orice situatie. Populismul, cel mai mare pericol pentru stabilitatea economica

Florin Citu, ministrul interimar al Finantelor Publice, sustine ca si-a dedicat mandatul pregatirii resurselor si instrumentelor de natura fiscala, astfel incat economia Romaniei sa depaseasca orice.

S-a aflat cel mai mare secret al Vulpitei! Iata cate clase are Veronica Stegaru, sotia lui Viorel

Vulpita si Viorel sunt, de cateva saptamani, personajele principale de la Acees Direct. Cei doi au venit in platoul emisiunii prezentate de Mirela Vaida si incercaa, in fel si chip, sa isi rezolve.

Cel mai puternic turneu international de tenis masculin din Romania, programat la Iasi in perioada 23-31 mai 2020

Cel mai mare turneu international de tenis masculin din Romania se va desfasura in luna mai 2020 la Iasi. Potrivit organizatorilor, turneul face parte din circuitul ATP.

VIDEO 43 de ani de la cutremurul din 1977, cel mai puternic din istoria recenta a Romaniei. Raed Arafat: Pe partea de prevenire, nu am avansat mult pentru ca prevenire inseamna consolidarea cladirilor

Astazi se implinesc 43 de ani de la cel mai puternic cutremur din istoria recenta a Romaniei, care a lasat in urma peste 1. 500 de morti, 11. 000 de raniti si zeci de mii de cladiri prabusite sau avariate. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca cea mai mare problema o reprezinta in continuare starea imobilelor: Pentru cladirile vechi care sunt cu risc seismic si despre care continuam sa spunem ca trebuie sa fie consolidate sau chiar demolate si inlocuite, aici pot sa spun ca evolutia este lenta si nu este numai vorba de Bucuresti.

Bulgarii au negociat cu rusii ieftinirea gazelor naturale cu 40%. Romania plateste cel mai mare pret

Bulgaria a ajuns la un acord privind o reducere de 40% a pretului gazelor naturale pe care le importa de la furnizorul sau dominant, Rusia, conform acordurilor pe termen lung, a anuntat marti premierul Boyko Borissov, citat de Reuters si Agerpres.

Astronomii au detectat cea mai mare explozie de dupa Big Bang. A facut un crater suficient de mare incat sa incapa 15 galaxii inauntru (FOTO, VIDEO)

Astronomii au detectat cea mai mare explozie din Univers dupa Big Bang bineinteles), puterea ei fiind atat de mare, incat a creat un crater in care ar incapea 15 galaxii de marimea Caii Lactee, a anuntat.

Lovitura pentru romani. Cat de mult au crescut preturile apartamentelor si care este cel mai scump oras

Preturile apartamentelor vechi, cat si noi au crescut fata de perioada anului trecut. Majorari se inregistreaza mai ales in Cluj-Napoca si Capitala Banatului. Bucuresti a inregistrat ieftiniri la apartamentele noi. Cat de mult au crescut preturile apartamentelor si care este cel mai scump oras in luna februarie, preturile unui apartament a crescut cu 1,6% mai .

Dezastru ecologic in Maramures. Ce suprafata a fost afectata de cea mai mare taiere ilegala de arbori din Romania. Reactia Garzii de Mediu

Datele alarmante ale poluarii in Bucuresti produce victime colaterale, asta daca e sa excludem locuitorii bucuresteni, afectati si ei de aerul greu din Capitala. Viorel Glaman, comisarul-sef al Garzii de Mediu, a fost destituit din functie, ieri. intr-o discutie telefonica la Digi 24, Glaman afirma senin ca observase si el poluarea. Glaman, poze dintre carnati, .

Rata de mortalitate a COVID-19, mai mare decat cea a gripei: 3,4% din persoanele infectate cu noul coronavirus au decedat

Seful Organizatiei Mondiale a Sanatatii a precizat ca rata de mortalitate pentru COVID-19 este de 3,4% la nivel global, mai mare decat estimarile initiale de 2%. Prin comparatie, spun ei, gripa sezoniera are.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )