Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cum sa supravietuiesti de Black Friday: reguli pentru preturi, garantii, contracte

Adevărul Adevărul,
Cum sa supravietuiesti de Black Friday: reguli pentru preturi, garantii, contracte

In mai putin de doua zile, incepe Black Friday. Va urma un weekend plin cu tot felul de promisiuni, oferte, produse la preturi mai mici sau mai mari. Un ghid te poate ajuta sa rezisti in aceste zile. continuă pe Adevărul

Piata neagra a Black Friday: cum esti furat pe internet, daca nu esti atent

Black Friday este, pentru cei mai multi, despre reduceri si cumparaturi, dar pentru cativa hoti inseamna si o ocazie buna de a face bani rapid. Iata la ce sa fii atent.

Quickmobile promite reduceri intre 10% si 90% de Black Friday

Quickmobile va tine Black Friday pe 18 noiembrie si a preagtit un stoc de 20 milioane lei, cu reduceri ce variaza intre 10% si 90%. In magazinele fizice din Romania, produsele sunt disponibile la preturi promotionale de vineri pana duminica, 20 noiembrie. Quickmobile este cunoscuta pentru faptul ca aduce extrem de repede cele mai recente smartphone-uri, dar si pentru ca ani de zile a fost criticata intens pentru service.

Black Friday la Quickmobile: Reduceri de pana la 90% si produse de la 1 leu

Quickmobile da startul campaniei de Black Friday in data de 18 noiembrie, atat in online cat si in magazinele fizice din toata tara. Telefoanele, gadgeturile si accesoriile vor fi disponibile la preturi mai mici cu pana la 90%, in shop-ul online,.

Statistici inainte de Black Friday: cat sunt clientii dispusi sa cheltuie

Magazinele se pregatesc cu reduceri de Black Friday si romanii cu bani pentru produse. De la an la an, inca din 2011, site-urile au devenit mai bune, banii cheltuiti mai multi. Iata cum se anunta Black Friday 2016.

Black Friday 2016: EuroGsm are reduceri majore la zeci de produse

Black Friday 2016 la EuroGsm inseamna reduceri considerabile pentru toti clientii magazinului. EuroGsm intra in campania Black Friday 2016 in perioada cuprinsa intre 18 si 24 noiembrie 2016 si anunta reduceri la toate categoriile de produse. Printre produsele care fac parte din oferta de Black Friday 2016 vor fi telefoanele din categoria high-end, ca LG [].

Magazinul online Roinstalatii a pregatit zeci de oferte atractive la centrale termice de Black Friday

Mai sunt doar cateva zile pana cand marele eveniment Black Friday 2016 incepe in Romania, asa ca, in aceasta perioada, atat marile magazine si centre comerciale, cat si companiile micute se pregatesc de zor pentru a putea face fata valului de clienti de la sfarsitul acestei saptamani.

Sfaturi de Black Friday pentru cumparaturi reusite

Black Friday a devenit in Romania aproape definitia reducerilor. Urmeaza un nou eveniment de tipul acesta pe 18 noiembrie, care va fi prelungit de-a lungul intregului weekend. O lista cu sfaturi este binevenita pentru ca toti cei interesati sa stie la ce sa se astepte.

Black Friday la eMag: reduceri la peste un milion de produse si o prima surpriza

Black Friday va fi, onorific, pe 18 noiembrie, cand cele mai multe magazine vor derula cate o campanie. eMag si-a anuntat planurile pentru acest an.

Black Friday 2016: eMAG iti va arata cate produse are la reducere

Black Friday 2016 la eMAG se anunta cu adevarat inedit. Pentru prima data, de Black Friday 2016, eMAG promite sa arate in timp real cate exemplare mai sunt din produsele pe care le are la reducere. Black Friday la eMAG este, probabil, cea mai asteptata sesiune de oferte a anului. Cel mai mare retailer online [].

Quickmobile anunta Black Friday cu produse la 1 leu

In mai putin de o saptamana incepe Black Friday. Pentru aceasta perioada, Quickmobile sustine ca s-a pregatit cu reduceri de pana la 90%, online si offline.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )