Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum tragi autoritatile la raspundere pentru ca nu ai apa calda si caldura. Toti romanii trebuie sa faca asta

Playtech Playtech,
Cum tragi autoritatile la raspundere pentru ca nu ai apa calda si caldura. Toti romanii trebuie sa faca asta

Problema caldurii si a apei calde se agraveaza cu fiecare zi care trece, in Bucuresti. De vina ar fi iarna, dupa cum spune noul primar al Bucurestiului, Nicusor Dan. Astfel, s-a aflat cum pot bucurestenii sa traga autoritatile pentru lipsa caldurii si a apei calde. Ce ar trebui sa faca bucurestenii care nu au caldura . continuă pe Playtech

Institutul Matei Bals si Spitalul Colentina, ambele spitale COVID, au ramas fara caldura si apa calda, vineri seara: Termoenergetica anunta ca se lucreaza pentru remedierea unei avarii

Instititul de Boli Infectioase Matei Bals si Spitalul Colentina din Capitala, ambele unitati COVID, au ramas fara caldura si apa calda vineri seara. Alimentarea cu agent termic a fost oprita de.

Situatie revoltatoare. Doua dintre cele mai mari spitale suport Covid din Bucuresti, fara caldura si apa calda

Vineri, doua spitale COVID-19 din Capitala - Institutul de Boli Infectioase Matei Bals si Spitalul Colentina - au ramas fara caldura si apa calda. S-a intamplat dupa ce alimentarea cu agent termic a fost intrerupta de Termoenergetica, o informatie confirmata de reprezentantii Ministerului Sanatatii.

Doua spitale COVID-19 din Bucuresti - Institutul Matei Bals si Spitalul Colentina - au ramas fara caldura si apa calda Managerul spitalului Colentina: Am dat drumul la aparatele de aer conditionat pe cald - UPDATE

Doua spitale COVID-19 din Bucuresti - Institutul de Boli Infectioase Matei Bals si Spitalul Colentina - au ramas fara caldura si apa calda vineri, dupa ce alimentarea cu agent termic a fost intrerupta de Termoenergetica. Informatia a fost confirmata de reprezentantii Ministerului Sanatatii.

Situatie scandaloasa in Capitala: spitalele COVID Matei Bals si Colentina au ramas fara caldura si apa calda

Institutul Matei Bals si spitalul Colentina, unde sunt tratati bolnavii infectati cu COVID-19, au ramas fara apa calda si caldura.

A baut apa calda cu lamaie, timp de o luna. Ce impact a avut trucul asupra muncii sale

Bauturile sanatoase ajuta la combaterea emotiilor negative precum tensiune, iritabilitate, nervozitate sau insomnie. Totodata acestea sunt benefice pentru imbunatatirea echilibrului fizic si emotional. Ce se intampla daca bei apa calda cu lamaie Deshidratarea ne poate afecta negativ organismul, avand influente negative si asupra concentrarii. Potrivit unor studii, mirosul proaspat de lamaie ne poate imbunatati productivitatea.

ORBAN: Maine se va semna contractul de finantare pentru apa si canal pe judetul Bacau

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca miercuri va fi semnat contractul de finantare pentru apa si canal pentru judetul Bacau si ca a fost demarat apelul de proiecte cu privire la infiintarea de distributii de gaz. Seful Executivului a adaugat ca asteapta ca primariile sau asociatiile de primarii sa depuna proiecte, scrie News.

Problemele de la Institutul Matei Bals si Spitalul Colentina, unde pacientii au ramas fara caldura si apa calda, au fost rezolvate

Medicul Adrian Marinescu,de la Spitalul Matei Bals, a precizat cadin fericire, caldura a revenit in timpul noptii, dar a durat pana s-a incalzit complet, dupa ce doua unitati COVID au.

Doua spitale din Capitala, fara apa calda si caldura timp de o zi. Ce spune Nicusor Dan

Bolnavii de COVID-19 de la Spitalele Matei Bals si Colentina din Capitala au stat in frig si fara ap.

Prefectul Silviu Cosa: Constantenii nu au nevoie de declaratie pe propria raspundere pentru a se deplasa la vot

Silviu Cosa, prefectul judetului Constanta, a declarat, vineri, intr-o interventie telefonica pe B1 TV,ca cetatenii care ies din casa duminica, 6 decembrie, pentru a merge la vot nu au nevoie sa.

Prefectul Silviu Cosa: Constantenii nu au nevoie de declaratie pe proprie raspundere pentru a se deplasa la vot

Silviu Cosa, prefectul judetului Constanta, a declarat, vineri, intr-o interventie telefonica pe B1 TV,ca cetatenii care ies din casa duminica, 6 decembrie, pentru a merge la vot nu au nevoie sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )