Libnet.ro
UNICEF

20:30

Doua spitale din Capitala, fara apa calda si caldura timp de o zi. Ce spune Nicusor Dan

România Liberă România Liberă,
Doua spitale din Capitala, fara apa calda si caldura timp de o zi. Ce spune Nicusor Dan

Bolnavii de COVID-19 de la Spitalele Matei Bals si Colentina din Capitala au stat in frig si fara ap. continuă pe România Liberă

Situatie scandaloasa in Capitala: spitalele COVID Matei Bals si Colentina au ramas fara caldura si apa calda

Institutul Matei Bals si spitalul Colentina, unde sunt tratati bolnavii infectati cu COVID-19, au ramas fara apa calda si caldura.

Cum tragi autoritatile la raspundere pentru ca nu ai apa calda si caldura. Toti romanii trebuie sa faca asta

Problema caldurii si a apei calde se agraveaza cu fiecare zi care trece, in Bucuresti. De vina ar fi iarna, dupa cum spune noul primar al Bucurestiului, Nicusor Dan. Astfel, s-a aflat cum pot bucurestenii sa traga autoritatile pentru lipsa caldurii si a apei calde. Ce ar trebui sa faca bucurestenii care nu au caldura .

Situatie revoltatoare. Doua dintre cele mai mari spitale suport Covid din Bucuresti, fara caldura si apa calda

Vineri, doua spitale COVID-19 din Capitala - Institutul de Boli Infectioase Matei Bals si Spitalul Colentina - au ramas fara caldura si apa calda. S-a intamplat dupa ce alimentarea cu agent termic a fost intrerupta de Termoenergetica, o informatie confirmata de reprezentantii Ministerului Sanatatii.

Gabriela Firea face acuzatii grave, dupa ce doua spitale COVID au ramas fara caldura: Acum, dupa furt, macar sa treaca la treaba

Doua spitale COVID din Capitala - Matei Bals si Colentina - au ramas fara apa calda si caldura de ieri. Cele 11 avarii din sectoarele 2 si 3 au fost remediate de Termoenergetica da, companiile alea rele ale lui Firea). Dar, atentie, CET Sud, care apartine de ELCEN - in subordinea guvernului, livreaza acum agent termic la 60 de grade, in loc de 90-100 de grade, cat ar fi normal, a scris Gabriela Firea, sambata, pe pagina sa de Facebook.

Institutul Matei Bals si Spitalul Colentina, ambele spitale COVID, au ramas fara caldura si apa calda, vineri seara: Termoenergetica anunta ca se lucreaza pentru remedierea unei avarii

Instititul de Boli Infectioase Matei Bals si Spitalul Colentina din Capitala, ambele unitati COVID, au ramas fara caldura si apa calda vineri seara. Alimentarea cu agent termic a fost oprita de.

Doua spitale COVID-19 din Bucuresti - Institutul Matei Bals si Spitalul Colentina - au ramas fara caldura si apa calda Managerul spitalului Colentina: Am dat drumul la aparatele de aer conditionat pe cald - UPDATE

Doua spitale COVID-19 din Bucuresti - Institutul de Boli Infectioase Matei Bals si Spitalul Colentina - au ramas fara caldura si apa calda vineri, dupa ce alimentarea cu agent termic a fost intrerupta de Termoenergetica. Informatia a fost confirmata de reprezentantii Ministerului Sanatatii.

A baut apa calda cu lamaie, timp de o luna. Ce impact a avut trucul asupra muncii sale

Bauturile sanatoase ajuta la combaterea emotiilor negative precum tensiune, iritabilitate, nervozitate sau insomnie. Totodata acestea sunt benefice pentru imbunatatirea echilibrului fizic si emotional. Ce se intampla daca bei apa calda cu lamaie Deshidratarea ne poate afecta negativ organismul, avand influente negative si asupra concentrarii. Potrivit unor studii, mirosul proaspat de lamaie ne poate imbunatati productivitatea.

DNA: 12 persoane, retinute pentru contracte de achizitii frauduloase la spitale din judetele Harghita si Brasov

DNA a anuntat, vineri, ca 12 persoane au fost retinute, in dosarul care vizeaza presupusa atribuire frauduloasa a unor contracte de achizitie publica la spitale din judetele Brasov si Harghita. Printre retinuti sunt managerul Spitalului de Boli Infectioase Brasov, managerul Spitalului Municipal Odorheiu Secuiesc, un ofiter de politie, mai multi functionari din spitale, dar si consilieri judeteni si locali, potrivit News.

DOCUMENT Mecanismul de transfer al marilor arsi la spitale din strainatate, publicat in Monitorul Oficial

Mecanismul de transfer la spitale din strainatate al pacientilor cu arsuri grave mari arsi) care nu pot fi tratati in tara, aprobat ieri de Ministerul Sanatatii, dupa ani intregi de ezitari, a fost publicat in Monitorul Oficial.

Ancheta DNA in spitale din Brasov si Harghita pentru achizitia de echipamente medicale supraevaluate

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie ancheteaza persoane din conducerea unor spitale din Bras.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )