Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum a ucis COVID-19 unul dintre cei mai buni medici de pe malul Borcei

Adevărul Adevărul,
Cum a ucis COVID-19 unul dintre cei mai buni medici de pe malul Borcei

Unul dintre cei mai apreciati medici din Calarasi a fost rapus de infectia cu COVID-19. La doar 62 de ani, dr. Victor Verinceanu a pierdut lupta cu noul coronavirus marti dimineata, 12 ianuarie. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai buni jucatori romani de tenis revine in circuitul ATP! Cu cine va face pereche la dublu

Florin Mergea se intoarce in circuitul ATP in 2021, urmand sa debuteze, sambata, la turneul de 250 de puncte din Antalya.

Zodii care iubesc iarna nativii care sunt cei mai buni prieteni ai frigului

Craciunul este asteptat cu sufletul la gura de multa lume in fiecare an, insa anumite zodii iubesc aceasta sarbatoare mai mult fata de altele. Nativii ce iubesc iarna, si implicit Craciunul, au bradul gata de la inceputul lunii decembrie. incep pregatirile mult mai devreme fata de celelalte zodii, cauta mereu ornamente cat mai deosebite iar .

A murit Liviu Tulbure, unul din cei mai cunoscuti fotografi din Timisoara. A pierdut lupta cu boala COVID

Liviu Tulbure, fotograful Muzeului de Arta din Timisoara, unul din cei mai cunoscuti artisti fotografi banateni, a pierdut lupta cu boala COVID.

Sheldon Adelson, figura controversata a politicii americane si unul dintre cei mai bogati oameni din lume, a murit la varsta de 87 de ani

Mogulul american al cazinourilor Sheldon Adelson, unul dintre cei mai bogati oameni din lume si un sustinator puternic al presedintelui republican Donald Trump, a decedat marti la varsta de 87 de ani, anunta Reuters.

Cum a ajuns celebra Iulia Albu si care au fost cele mai mari scandaluri in care a fost implicata

Iulia Albu, pe numele de fata Vochita, s-a nascut pe data de 28 iulie 1981, la Pitesti, avand varsta de 39 de ani. Este de profesie stilista si critic de moda si este o vedeta de televiziune din Romania, extrem de controversata. Iulia Albu este si unul dintre cei mai influenti fashion editori romani, cu .

Din ce face Cove multi bani, de fapt. Ce loc de munca mai are, pe langa cel de la Vorbeste Lumea

Desi ati crede ca salariul de la Vorbeste lumea este singura sa sursa de venit, indragitul prezentator de la Pro TV are o functie la care nu multi se asteptau. Iata din ce face, de fapt, Cove multi bani. Cove, director la un teatru renumit din Bucuresti Este, cu siguranta, unul dintre cei mai carismatici .

Top 30 cei mai bogati oameni din lume

De la an la an, mai multe publicatii internationale alcatuiesc topul celor mai bogati oameni din lume. Desi acestia sunt, in majoritate, aceiasi, in ultimii ani au aparut jucatori noi care au crescut rapid si si-au asigurat o pozitie pe podium.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )