Libnet.ro
UNICEF

19:30

Zodii care iubesc iarna nativii care sunt cei mai buni prieteni ai frigului

Playtech Playtech,
Zodii care iubesc iarna nativii care sunt cei mai buni prieteni ai frigului

Craciunul este asteptat cu sufletul la gura de multa lume in fiecare an, insa anumite zodii iubesc aceasta sarbatoare mai mult fata de altele. Nativii ce iubesc iarna, si implicit Craciunul, au bradul gata de la inceputul lunii decembrie. incep pregatirile mult mai devreme fata de celelalte zodii, cauta mereu ornamente cat mai deosebite iar . continuă pe Playtech

Vaccinarea COVID-19 pe intelesul tuturor. O parte dintre cei mai cunoscuti medici din Romania explica totul despre vaccin VIDEO

Colegiul Medicilor va invita sa luati parte la un demers de informare in premiera, organizat in parteneriat cu Universitatile de Medicina si Farmacie. O parte dintre cei mai cunoscuti medici din Romania raspund la cele mai mari curiozitati despre vaccin, de la profilul beneficiu-siguranta pana la criteriile de prioritizare a vaccinarii si dezinformarea din mediul online pe subiectul vaccinarii anti COVID-19.

Vaccinarea COVID-19 pe intelesul tuturor - O parte dintre cei mai cunoscuti medici din Romania explica totul despre vaccin Vlad Voiculescu: Razboiul il vom castiga doar prin vaccinare

Ce stim in acest moment despre vaccinarea impotriva COVID-19? Ce dovezi stiintifice exista? Colegiul Medicilor va invita sa luati parte la un demers de informare in premiera, organizat in parteneriat cu Universitatile de Medicina si Farmacie. Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita si o parte dintre cei mai cunoscuti medici din Romania raspund la cele mai mari curiozitati despre vaccin, de la profilul beneficiu-siguranta pana la criteriile de prioritizare a vaccinarii si dezinformarea din mediul online pe subiectul vaccinarii anti COVID-19.

Criptomonede 2021 care sunt cele mai puternice si cu cat au crescut in ultimele 12 luni

Criptomonedasaucriptovaluta provine din englezesculCryptoCurrency. Reprezinta un tip de moneda digitala, virtuala, o moneda surogat, nebancara, folosita ca mijloc de plata. Criptomonedele nu sunt monede electronice. Iata care sunt cele mai puternice criptomonede din 2021 si cat au crescut in ultimul an. Top criptomonede 2021. Cat au crescut in ultimul an Anul trecut este unul care .

Kim Jong Un, liderul Coreei de Nord: SUA sunt cel mai mare dusman al tarii

Kim Jong Un, liderul nord-coreean, a declarat ca SUA sunt cel mai mare dusman al tarii sale, afirmatie controversata inainte de inceputul mandatului de presedinte al lui Joe Biden. Kim Jong Un:.

Kim Jong Un il provoaca pe Biden: SUA sunt cel mai mare inamic al nostru Coreea de Nord isi va extinde arsenalul nuclear

Kim Jong Un a facut apel pentru arme nucleare mai avansate si a spus ca Statele Unite sunt cel mai mare inamic al nostru, liderul nord-coreean devenind o provocare importanta pentru presedintele-ales Joe Biden dinainte sa se instaleze in functie, Reuters.

Horoscop zilnic - vineri, 8 ianuarie 2021. Nativii Rac au mare noroc in aceasta zi

Nativii Rac sunt cei mai norocosi din zodiac. Aveti noroc din intamplare. Sunteti omul potrivit cu solutia cea mai nepotrivita aparent, dar optima in final. Horoscop pentru vineri,.

Conspirationisti, militanti pro-arme, neo-nazisti, cine sunt cei care au intrat in Capitoliu?

Chipurile lor au facut inconjurul lumii de la asaltul de miercuri asupra Capitoliului, fotografiati cu picioarele pe biroul unui oficial, defiland cu un steag confederat sau stand la biroul presedintelui Senatului, potrivit AFP. Cine sunt acesti sustinatori ai lui Donald Trump, dopati de retorica sa pana la semanatul haosului in incinta Parlamentului american?.

Cine sunt cei patru oameni morti, dupa ce simpatizantii lui Donald Trump au invadat Capitoliul

4 oameni au decedat in timpul violentelor de la Congres, in Statele Unite ale Americii SUA), informeaza USAToday. De asemenea, 14 politisti au fost raniti, dintre care 2 au fost internati. Unul are rani.

Studiu CIES: Top 10 cei mai scumpi jucatori din lume - Un englez ocupa prima pozitie

Marcus Rashford, atacantul lui Manchester United, a devenit cel mai scump jucator din lume, detronandu-l pe Kylian Mbappe, varful francez al lui Paris Saint-Germain, potrivit unui studiu efectuat de Observatorul pentru fotbal CIES).

Kim Jong Un pune tunurile pe administratia Biden: SUA sunt cel mai mare inamic al tarii noastre!

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a cerut arme nucleare mai avansate si a declarat ca Statele Unite s.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )