Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cum au ucis tantarii mai multi oameni decat toate razboaiele la un loc

Hotnews Hotnews,
 Cum au ucis tantarii mai multi oameni decat toate razboaiele la un loc

Tantarul a deviat destinele unor imperii si natiuni, a naruit si a distrus economii si a decis rezultatul unor razboaie importante, ucigand pana acum aproape jumatate din umanitate un numar estimativ de 52 de miliarde de oameni din totalul de 108 miliarde care au vietuit de-a lungul existentei noastre. El este cel mai puternic vector de exterminare pe care l-a cunoscut vreodata omenirea. Comanda cartea online! Poti obtine transport GRATUIT!Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!. continuă pe Hotnews

Bataie pe fonduri UE: Firmele au cerut de 29 de ori mai multi bani decat bugetul disponibil la POR 2.2-IMM

Firmele mici si mijlocii care au depus proiecte in cel mai recent apel POR 2. 2-IMM au solicitat fonduri nerambursabile in valoare totala de 4,36 miliarde de euro, in conditiile in care bugetul disponibil este de numai 150 de milioane de euro, de 29 de ori mai mic.

Ce este fenomenul mortilor insingurate, flagelul care afecteaza tot mai multi oameni in Japonia

Autoritatile din Japonia au tras un semnal de alarma, avertizand ca prevalenta tot mai ridicata a dementei, dar si destramarea accentuata a legaturilor sociale din multe comunitati nipone contribuie la un nou fenomen social - cel al oamenilor care mor acasa, dar nu sunt descoperiti decat dupa zile intregi, chiar daca locuiau cu alti membri ai familiei.

Dr. Dan Suiaga, neurochirurg: Au venit de trei ori mai multi pacienti decat intr-o perioada normala, cazuri foarte complicate si complexe

Specialistul este de parere ca in perioada pandemiei au fost pacienti care, din frica de a se prezenta la medic, au pierdut timp important care ar fi reprezentat o mai buna evolutie a situatiei sanatatii lor, mai ales in cazul patologieilor oncologice.

7 din 10 romani se tem mai mult de spitalizare decat de infectarea cu SARS-CoV2

Unu din doi romani considera ca pandemia COVID-19 i-a afectat puternic sau foarte puternic stilul de viata, iar peste 70% dintre ei sunt de parere ca sezonul de raceala si gripa vine cu mai multe pericole decat in mod obisnuit, arata un studiu realizat toamna aceasta de Coalitia Romania Sanatoasa. Majoritatea respondentilor se tem mai mult de spitalizare 69,46%) decat de infectarea cu noul coronavirus SARS-CoV 2) si consecintele COVID-19 49,7%).

OPINII Cu ce e mai breaz leul decat forintul sau zlotul?

Avem o economie infloritoare, cu un PIB in crestere accelerata, cu o datorie publica in scadere si perspective minunate. Cel putin raportat la regiune. Asta ar fi perspectiva cuiva care s-ar uita doar la evolutiile valutare fara sa mai arunce un ochi si pe raportarile macroeconomice care arata cu totul altceva.

Un roman, un grec si un polonez intra intr-un bar. Cine va cheltui mai multi bani?

Hint: depinde de varsta. La tinerete, grecul, arata datele unei statistici experimentale publicate de Eurostat. Tinerii greci de sub 35 de ani ar cheltui cu 50% peste ceea ce castiga, fiind adeptii dictonului Traieste clipa!. La polul opus, sunt tinerii cehi care din fiecare suta de euro castigata nu ar cheltui mai mult de 64 de euro. Peste 100% din venit ar cheltui spaniolii, portughezii si cipriotii. Dar asta e valabil doar pentru segmentul de varsta 25-34 de ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,269 seconds )