Libnet.ro
UNICEF

22:16

7 din 10 romani se tem mai mult de spitalizare decat de infectarea cu SARS-CoV2

Hotnews Hotnews,
 7 din 10 romani se tem mai mult de spitalizare decat de infectarea cu SARS-CoV2

Unu din doi romani considera ca pandemia COVID-19 i-a afectat puternic sau foarte puternic stilul de viata, iar peste 70% dintre ei sunt de parere ca sezonul de raceala si gripa vine cu mai multe pericole decat in mod obisnuit, arata un studiu realizat toamna aceasta de Coalitia Romania Sanatoasa. Majoritatea respondentilor se tem mai mult de spitalizare 69,46%) decat de infectarea cu noul coronavirus SARS-CoV 2) si consecintele COVID-19 49,7%). continuă pe Hotnews

Studiu: Doar 1 din 10 romani si-ar dori sa revina fizic la job Activitatile care le lipsesc cel mai mult

Un studiu Reveal Marketing Research arata ca doar unul din zece romani si-ar dori sa revina fizic la job. in schimb, romanii duc dorul deplasarilor si iesirilor in oras: 38% si doresc cel mai mult sa.

Frica de spital, mai mare decat de COVID

Sapte din zece romani se tem mai mult de spital decat de infectia cu noul coronavirus, arata un sondaj facut de Coalitia pentru Romania Sanatoasa.

Numarul deceselor cauzate de Covid-19 in Spania, mai mare cu 68% decat cifrele oficiale

Numarul persoanelor care au murit de Covid-19 in Spania in primele trei luni ale pandemiei, intre martie si mai, a depasit 45. 000, cu aproximativ 18. 000 mai mult decat raportarea oficiala, potrivit unui raport al Institutului National de Statistica INE) lansat joi si citat de AFP.

Nicusor Dan, adevarul despre problema caldurii si a apei calde: Nu putem sa facem mai mult decat am spus ca vom face

Vesti proaste la inceput de iarna din partea actualului primar. Desi toti bucurestenii care au iesit la vot au sperat ca vor schimba ceva cu privire la apa calda si caldura care le-au lipsit in ultimii ani, noile informatii dezamagesc in acest sens. Nicusor Dan a facut, cu putin timp in urma, anuntul trist. Nu .

Veste proasta pentru milioane de romani. Vor goli buzunarele si mai mult de la 1 ianuarie 2021

A fost cum a fost 2020, dar anul urmator vine chiar din ianuarie cu facturi mai mari. E vorba acum de curentul electric si de-o majorare. in cazul celor peste 2,8 milioane de consumatori care sunt.

Alex Bodi, distrus in puscarie. Este halucinant ce-i lipseste cel mai mult dupa gratii

Procurorii au documentat pas cu pas toate infractiunile retelei din care facea parte Alex Bodi inca din 2014. Abia dupa 6 ani au actionat, cand una dintre victime, chiar fosta sotie a controversatului afacerist din Medias, a decis sa povesteasca totul. Astfel, din 13 noiembrie barbatul sta in spatele gratiilor. El ar fi ajuns acum .

Studiu: Simptomele de Covid-19, resimtite dupa mai mult de sase saptamani in unul din trei cazuri

Un studiu stiintific publicat marti arata ca simptomele de Covid-19 precum oboseala, insuficienta respiratorie sau pierderea gustului, se pot prelungi mai mult de sase saptamani la unul din trei cazuri.

Vesti bune de la cercetatori: Doar 11 minute de exercitii fizice zilnice ar putea fi suficiente pentru a trai mai mult

Sa iti gasesti timp liber in programul incarcat poate fi o provocare. insa o noua cercetare sugereaza ca ar putea fi nevoie de doar 11 minute de exercitii fizice in fiecare zi pentru a trai mai mult, potrivit unui studiu publicat in British Journal of Medicine, relateaza CNBC.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii. in Arges, PSD are cu 25 procente mai mult decat PNL

Ca si in decembrie 2016, PSD a castigat detasat alegerile parlamentare in Arges si la Pitesti. Conform rezultatelor oficiale provizorii, atat la Camera Deputatilor, cat si la Senat, social-democratii au obtinut 43%, cu aproape 25 de procente mai mult fata de PNL.

Mai mult de 3.000 de decese asociate COVID-19, inregistrate intr-o singura zi in SUA

Mai mult de 3. 000 de decese asociate Covid-19 au fost inregistrate intr-o singura zi in Statele Unite, acest numar reprezentand o premiera de la inceputul epidemiei aici, potrivit NBC News.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )