Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cum o umilea Marcel Toader pe Maria Constantin, in public: Eu i-am spus sa-l paraseasca

B1 B1,
Cum o umilea Marcel Toader pe Maria Constantin, in public: Eu i-am spus sa-l paraseasca

Despre motivele despartirii dintre afaceristul Marcel Toader si cantareata de muzica populara Maria Constantin s-au scris deja pagini intregi. Unii spun ca Maria nu ar fi fost usa de biserica,. continuă pe B1

Caru' cu vedete: Motivul despartirii dintre Marcel Toader Maria Constantin... O partida de sex in masina cu fostul iubit al Evei Kent; Asa arata Ozana Barabancea la plaja, dupa ce si-a taiat stomacul; Incep filmarile pentru ultimul sezon al Game of Thron

Mariah Carey, show erotic pe scena cu iubitul tinerel. Copiii ei erau in sala! In varsta de 47 de ani, Mariah Carey este deopotriva iubita si dispretuita. Zilele trecute, aceasta a acceptat din nou. Imagini dumnezeiesti de pe plaja milionarilor. Ginerele lui Videanu face rugaciuni pe sezlong si nu e gluma! Caldura excesiva din weekend-ul trecut l-a determinat pe Bogdan Balan.

Reactia Dianei Bisinicu. Ce spune fina desprea scandalurile dintre Marcel Toader si Maria Constantin

Veste disputei si a despartirii dintre Maria Constantin si Marcel Toader a ajuns si la fina cuplului, Diana Bisinicu. Artista nu s-a fericit sa vorbeasca despre ruptura din cuplul nasilor. Nu.

Despartire soc in showbizul autohton! Marcel Toader si Maria Constantin, la un pas de divort. Cantareata a plecat deja de acasa de doua saptamani

Despartire soc in showbizul autohton! Marcel Toader si Maria Constantin sunt la un pas de divort. Cantareata a plecat deja de acasa de doua saptamani. Contactat de Cancan, omul de afaceri.

DESPARTIRE in lumea mondena. Marcel Toader si Maria Constantin S-AU SEPARAT

Un noua despartire se produce in showbiz-ul romanesc intre cuplul Marcel Toader si cantareata Maria Constantin, potrivit cancan. ro. Acestia sunt casatoriti din.

Marcel Toader e istorie! Dar piedica dintre Maria Constantin si amantul sau este un viitor copil

Chiar daca a lasat in urma povestea cu Marcel Toader fara niciun regret, Maria Constantin pare sa aiba parte mai nou de o iubire imposibila. Barbatul cu care l-a inselat pe Marcel Toader este.

Ea e LABILA emotional, el e AGRESIV. Cine spune asta despre Maria Constantin si Marcel Toader

Cel mai hot subiect al showbiz-ul romanesc este divortul dintre Maria Constantin si Marcel Toader, care in septembrie abia implineau doi ani de la nunta. Dincolo de orice speculatii si picanteri.

El e barbatul cu care Maria Constantin a facut sex in masina! Marcel Toader a aflat si cei doi s-au separat !!!

Marcel Toader si Maria Constantin sunt in prag de divort, iar motivul rupturii dintre cei doi se pare ca ar fi infidelitatea cantaretei de muzica populara, potrivit Cancan. O partida de sex.

S-a aflat motivul despartirii dintre Maria Constantin si Marcel Toader. Artista a fost surprinsa facand amor intr-o masina. Cine este barbatul misterios

Lumea mondena a fost in stare de soc cand a aparut stirea ca Maria Constantin si Marcel Toader s-au despartit. Iar speculatiile privind motivul nu au intarziat sa apara. Potrivit.

Cu cine a fost in tandreturi Maria Constantin in Cipru (FOTO)

Maria Constantin a mai avut probleme de cuplu cu Marcea Toader, iar scandalul din prezent este doar cel care a umplu paharul. in urma cu un an, atunci cand Maria a fost surpinsa in ipostaze tandre.

Clipe grele pentru Marcel Toader: Pe langa ruperea casniciei, artistul este pe cale sa-si piarda si casa!

Problemele se tin scai de Marcel Toader. Pe langa suferinta provocata de ruperea casniciei, Toader este la un pas sa piarda si apartamentul din centrul Capitalei, in care locuieste de ani de zile, po.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )