Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum au urmatit Iohannis si Lazar votul pentru Kovesi - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cum au urmatit Iohannis si Lazar votul pentru Kovesi - VIDEO

Klaus Iohannis si Augustin Lazar au primit pe telefon rezultatul votului din comisia LIBE, exact in timp ce se aflau in sedinta de bilant a Parchetului General. Cei doi nu au putut sa isi ascunda. continuă pe Antena3

Tariceanu, despre votul pentru Kovesi: Parlamentul European ne-a facut o demonstratie perfecta cum intervine factorul politic n aceasta alegere

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a reactionat dur dupa votul dat Laurei Codruta Kovesi in Comisia LIBE pentru sefia Parchetului European, el spunand ca Parlamentul European a facut o demonstratie perfecta cum intervine factorul politic in aceasta alegere.

Claudiu Manda, despre votul pentru Kovesi: Sa-i ancheteze pe toti de acolo, cum i-a anchetat in Romania

Senatorul PSD Claudiu Manda a declarat, miercuri, ca europarlamentarii social democrati au votat impotriva numirii Laurei Codruta Kovesi la conducerea Parchetului European, deoarece acestia stiu ce abuzuri a.

Ce i-a raspuns Liviu Dragnea unei jurnaliste engleze atunci cand a fost rugat sa comenteze votul pentru Kovesi VIDEO

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a dorit sa comenteze votul favorabil din Comisia LIBE pentru candidatura Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef al Parchetului European. Aflat in Parlament, Dragnea.

Dragnea pune la cale ultima lovitura pentru Kovesi. Cu ce om-cheie s-a intalnit

In mod surprinzator, Liviu Dragnea, Liderul PSD, s-a intalnit din greseala, pe hol, tocmai cu Claude Moraes, presedintele Comisiei de libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) din Parlamentul European. Comisia LIBE este chiar comisia care urmeaza sa o audieze, pe data de 26 februarie, pe Laura Codruta Kovesi, fosta sefa DNA pentru postul de [] .

Maria Grapini, data la o parte in timpul votului pentru Kovesi. Cum a vrut sa o fure la voturi pe Codruta

Maria Grapini reuseste o noua gafa in Parlamentul European. Eurodeputata din Romania numara voturile din Comisia pentru Libertati Civile LIBE, cea care a vota marti candidatul favorit pentru functia de procuror-sef al Uniunii Europene. Maria Grapini a sarit un vot iar colegii europarlamentari din Comisia LIBE au sesizat acest lucru. Cel care i-a atras atentia [] .

Stirile ProTV: VIDEO Iohannis a vazut rezultatele votului pentru Kovesi pe telefonul procurorului general

Procurorul general al Romaniei Augustin Lazar si presedintele Klaus Iohannis au urmarit rezultatul votului dat miercuri in Comisia LIBE din Parlamentul European pentru functia de procuror-sef european de pe telefonul mobil al sefului Parchetului.

VIDEO Reactia lui Dragnea dupa votul pentru Kovesi: I dont speak English

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ramas fara cuvinte dupa ce fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, a castigat la votul din Comisia LIBE pentru postul de procuror-sef european. intrebat in limba engleza, de un jurnalist strain, cum comenteaza aceasta victorie, Dragnea a pretins ca nu stie limba engleza.

Culisele explozive ale votului pentru Codruta Kovesi. PNL a influentat decisiv votul pro-Kovesi din Comisia LIBE

Laura Codruta Kovesi a obtinut miercuri cele mai multe voturi in Comisia LIBE a Parlamentului European, dupa audierile de marti pentru ocuparea functiei de procuror-sef al Parchetului European. Laura Codruta.

TARICEANU,DESPRE VOTUL DIN COMISIA LIBE PENTRU KOVESI: O demonstratie perfecta cum intervine factorul politic

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat in contextul votului pentru Laura Codruta Kovesi, ca este o demonstratie perfecta a modului cum intervine factorul politic in aceasta alegere.

Reactia lui Tariceanu dupa votul pro-Kovesi din Comisia LIBE: Factorul politic a intervenit in Justitie

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat miercuri, in contextulvotului din Comisia LIBE pentru Laura Codruta Kovesi, ca este o demonstratie perfecta a modului cum intervine factorul politic in aceasta alegere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )