Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum va fi utilizata inteligenta artificiala pentru cartografierea galaxiilor din intreaga emisfera sudica a Pamantului (FOTO)

B1 B1,
Cum va fi utilizata inteligenta artificiala pentru cartografierea galaxiilor din intreaga emisfera sudica a Pamantului (FOTO)

Un doctorand britanic a conceput un instrument de inteligenta artificiala AI) care poate gasi galaxii sau grupuri de galaxii) aflate la distante foarte mari, relateaza Digital Trends. Denumit Deep-CEE. continuă pe B1

Traian Basescu va fi vicepresedinte al Comisiei pentru Afaceri Externe din Parlamentul European

Traian Basescu a obtinut functia de vicepresedinte al Comisiei pentru Afaceri Externe din Parlamentul European, una dintre cele mai importante comisii de la Bruxelles, in timp ce Eugen Tomac a obtinut functia de vicepresedinte in Comisia de Energie a Delegatiei la Adunarea Parteneriatului Estic, transmite Mediafax.

PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019: INS mentine estimarile privind PIB la 5%

Produsul Intern Brut al Romaniei aferent trimestrului I din 2019 a fost mai mare cu 1,3% in termeni reali raportat la ultimul trimestru al anului trecut si cu 5%, atat pe seria bruta, cat si pe seria ajustata sezonier fata de perioada similara a anului 2018.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )