Libnet.ro
UNICEF

21:30

Traian Basescu va fi vicepresedinte al Comisiei pentru Afaceri Externe din Parlamentul European

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu va fi vicepresedinte al Comisiei pentru Afaceri Externe din Parlamentul European

Traian Basescu a obtinut functia de vicepresedinte al Comisiei pentru Afaceri Externe din Parlamentul European, una dintre cele mai importante comisii de la Bruxelles, in timp ce Eugen Tomac a obtinut functia de vicepresedinte in Comisia de Energie a Delegatiei la Adunarea Parteneriatului Estic, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Traian Basescu a obtinut doua pozitii-cheie in Parlamentul European: Fostul sef de stat va fi vicepresedintele celei mai mari comisii parlamentare din UE

Traian Basecu va ocupa doua pozitii-cheie in structura noului Parlament European. Fostul sef de stat al Romaniei va fi vicepresedinte al Comisiei pentru afaceri externe AFET), respectiv vicepresedinte al.

Lovitura pentru Traian Basescu. A prins un post important in Parlamentul European

Fostul presedinte Traian Basescu a prins o functie importanta in Parlamentul European. El va ocupa o pozitiede vicepresedinte in Comisia pentru Afaceri Externe, cea mai importanta Comisie a.

Traian Basescu se va ocupa de afacerile externe ale Uniunii Europe. Cum arata componenta comisiilor UE

Parlamentul European a votat miercuri componenta celor 20 de comisii si 2 subcomisii din care vor face parte si eurodeputatii romani. Printre acestia, social-democratul Claudiu Manda se va ocupa de afacerile externe ale UE, Carmen Avran va avea grija alaturi de Dacian Ciolos agricultura, Rares Bogdan e la libertati civile, justitie si afaceri interne, in timp ce Traian Basescu va fi presedinte in Comisia de afaceri externe ale UE.

Traian Basescu: Macron si Merkel, folosindu-l ca paravan pe Donald Tusk, au reusit sa scoata Estul UE in afara Uniunii Europene prin respingerea oricarei nominalizari de est european pentru functiile de conducere

Europarlamentarul Traian Basescu lanseaza un atac dur la adresa actualilor lideri europeni pe care ii acuza ca au scos estul UE din blocul comunitar, prin faptul ca niciun est european nu este in carti pentru pr.

Busoi (PNL): Este o onoare pentru mine ca am fost desemnat vicepresedinte al Comisiei pentru Mediu si Sanatate din UE. Trebuie sa sprijinim construirea spitalelor regionale din bani europeni

Eurodeputatul PNL Cristian Busoi a afirmat, miercuri, ca este onorat de faptul ca a fost desemnat vicepresedinte al Comisiei pentru Mediu si Sanatate, dar a precizat ca cel mai important obiectiv ramane acela.

Traian Basescu, atac incendiar la adresa lui Merkel si Macron: Au scos Estul Uniunii Europene in afara UE

Europarlamentarul PMP Traian Basescu spune ca Angela Merkel si Emmanuel Macron trag o linie groasa intre Vechea Europa si Estul Uniunii Europene, intr-o postare pe Facebook. Ce frumos suna Declaratia de.

TRAIAN BASESCU: Germania si Franta izoleaza Estul Uniunii Europene

Europarlamentarul Traian Basescu sustine ca Franta si Germania izoleaza Estul Uniunii Europene si prin respingerea oricarei nominalizari de est european pentru functiile de conducere din UE.

Traian Basescu, despre administrarea Finantelor: Iau bani de la camatari sa dau la lautari!

Traian Basescu declara ca Finantele trebuie sa rectifice bugetul cu cifrele reale. Partidul Miscarea Populara cere ministrului Finantelor sa vina cu numerele adevarate. Basescu, despre administrarea Finantelor: Deficitul bugetar a ajuns la 1,43% PMP cere cifrele reale ale bugetului. in acest context, ministrul Finantelor trebuie sa vina cu o rectificare bugetara. Traian Basescu afirma ca .

TRAIAN BASESCU: Merkel si Macron trag o linie intre Vechea Europa si Estul UE

Europarlamentarul PMP Traian Basescu spune ca Angela Merkel si Emmanuel Macron trag o linie groasa intre Vechea Europa si Estul Uniunii Europene, intr-un moment in care UE avea nevoie mai mult decat oricand de solidaritate si politicieni care sa accelereze procesele de integrare si sustine ca este necesara o reactie solidara a estului Europei.

PENTRU SUSTINEREA INVESTITIILOR DIN ROMANIA, CTP a imprumutat 82 milioane euro de la BRD-Groupe Societe Generale si Komer269;ni banka

CTP a incheiat un acord de finantare in valoare totala de 82 de milioane de euro, cu BRD-Groupe Societe Generale si Komer269;ni banka, in cadrul uneia dintre cele mai mari tranzactii financiare de pe piata imobiliara din Roma-nia, din primul semestru al acestui an, a anuntat, ieri, compania.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )