Libnet.ro
UNICEF

10:01

Cum se vad alegerile prezidentiale americane din orasele stramosilor lui Trump si Biden, Kallstadt (Germania) si Ballina (Irlanda)

Hotnews Hotnews,
 Cum se vad alegerile prezidentiale americane din orasele stramosilor lui Trump si Biden, Kallstadt (Germania) si Ballina (Irlanda)

In satul german al stramosilor lui Donald Trump, primarul avea in vedere acum patru ani sa monteze o placa in memoria liderului american, daca acesta facea ceva mare pentru Statele Unite sau pentru lume. Acum, la finalul mandatului prezidential, nici nu se mai pune problema, scriu ziaristii de la AFP, care au mers in localitatile din care stramosii celor doi rivali la Casa Alba au plecat pentru a traversa oceanul in cautarea visului american. continuă pe Hotnews

Agentiile de informatii din SUA sustin ca Iran si Rusia au incercat sa intervina in alegerile prezidentiale americane

John Ratcliffe, directorul Serviciilor Nationale de Informatii din SUA, sustine ca atat Rusia, cat si Iran au incercat sa intervina in alegerile prezidentiale americane din 2020, transmite Reuters. Oficialul.

SUA sanctioneaza entitati iraniene pentru tentativa de amestec in alegerile prezidentiale americane

Statele Unite au sanctionat Gardienii Revolutiei, armata ideologica a regimului de la Teheran, dar si publicatii iraniene, cu privire la tentative de amestec in alegerile americane de la 3 noiembrie, relateaza AFP.

APCE nu va avea observatori la alegerile prezidentiale din R. Moldova

Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei anunta ca nu va avea observatori la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, care urmeaza sa aiba loc pe 1 noiembrie. Si aceasta din cauza restrictiilor instituite de mai multe state cu privire la calatoriile in Republica Moldova, transmite IPN citand uncomunicatde presa al institutiei.

Parlamentul European, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Un test pentru democratie intr-un context de instabilitate politica acuta

Uniunea Europeana si organizatiile internationale trebuie sa monitorizeze indeaproape situatia din Republica Moldova, intrucat alegerile prezidentiale programate pentru data de 1 noiembrie in aceasta tara vor fi un test pentru democratie si statul de drept, apreciaza Parlamentul European intr-un comunicat facut public miercuri.

A inceput tiparirea buletinelor de vot pentru alegerile prezidentiale din R. Moldova

Tiparirea buletinelor de vot pentru alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, care urmeaza a fi distribuite sectiilor de votare deschise pe teritoriul Republicii Moldova, a inceput astazi, 21 octombrie, transmite IPN.

Peste 34 de milioane de americani au votat, anticipat sau prin corespondenta, la alegerile prezidentiale

Peste 34 de milioane de americani au votat, anticipat sau prin corespondenta, cu doua saptamani inainte de alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, conform CNBC.

PDM nu are un favorit pentru alegerile prezidentiale. Pavel Filip: Nu credem ca e necesar sa le indicam simpatizantilor cu cine sa voteze

Nu credem ca este necesar sa le indicam colegilor si simpatizantilor nostri cu cine sa voteze, sustine Pavel Filip, liderul Partidului Democrat, formatiune care nu participa la alegerile prezidentiale. Dupa sedinta Biroului Executiv al PDM, Pavel Filip a declarat ca formatiunea a decis sa faca altfel de politica si nimeni nu va impune nimanui pe cine sa sustina la alegeri, transmite IPN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2817 seconds )