Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cum se vede 2020 prin ochii Simonei Halep - Cu ce ramane numarul doi mondial dupa acest an

Hotnews Hotnews,
 Cum se vede 2020 prin ochii Simonei Halep - Cu ce ramane numarul doi mondial dupa acest an

Odata cu eliminarea de la Roland Garros in faza optimilor) Simona Halep intra intr-o perioada in care va incerca sa se bucure de timpul liber, de o vacanta. Numarul doi din clasamentul WTA a vorbit deschis despre 2020, cu bune si rele. continuă pe Hotnews

Familia Halep acapareaza Mamaia Nord. Ce a facut varul Simonei Halep acolo

Imperiul Halep se extinde! Familia campioanei noastre sta din ce in ce mai bine in mediul afacerilor. Ce a facut de curand varul Simonei Halep si cum a reusit sa acapareze inca putin din Mamaia Nord? Imperiul se extinde! Varul Simonei Halep continua achizitiile imobiliare Afacerile familiei Halep se extind si prind si mai mult .

DigiSport: Anisimova a venit ca la nunta, apoi tipa atingand ridicolul! Verdict dur dupa demonstratia de forta a Simonei Halep

Simona Halep a ajuns din nou in optimile de la Roland Garros dupa ce a defilat in confruntarea cu Amanda Anisimova, jucatoarea care o eliminase anul trecut in sferturi. Ziaristul Cristian Tudor Popescu a urmarit partida si.

CTP, fascinat de prestatia Simonei Halep la Roland Garros: Are cea mai buna stare psihica din cariera

Cristian Tudor Popescu CTP) a fost impresionat de prestatia Simonei Halep 2 WTA) la Roland Garros, in turul 3, unde a spulberat-o pe Amanda Anisimova 29 WTA), cu 6-0, 6-1, in doar 56 de minute. Rar am.

Pamantul prin ochii extraterestrilor: cat timp vor dainui urmele umanitatii?

Imaginati-va ca extraterestrii aterizeaza pe planeta peste un milion de ani si analizeaza evidenta geologica. Ce vor gasi acesti cercetatori curiosi despre noi? Cat de multe din urmele.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )