Libnet.ro
UNICEF

01:05

CTP, fascinat de prestatia Simonei Halep la Roland Garros: Are cea mai buna stare psihica din cariera

B1 B1,
CTP, fascinat de prestatia Simonei Halep la Roland Garros: Are cea mai buna stare psihica din cariera

Cristian Tudor Popescu CTP) a fost impresionat de prestatia Simonei Halep 2 WTA) la Roland Garros, in turul 3, unde a spulberat-o pe Amanda Anisimova 29 WTA), cu 6-0, 6-1, in doar 56 de minute. Rar am. continuă pe B1

Iga Swiatek, adversaraSimonei in optimi la Roland Garros! Cum arata palmaresul dintre cele doua sportive

Simona Halep s-a calificat, vineri, in optimile de finala ale Grand Slam-ului din capitala Frantei, unde va intalni o jucatoare din Polonia in varsta de 19 ani.

Cea mai mare rivala a Simonei Halep s-a retras de la Roland Garros! Decizie radicala de ultima ora

Serena Williams a anuntat in urma cu doar cateva minute ca se retrage de la aceasta editie a turneului de la Roland Garros. Sportiva din SUA era programata sa joace in mai putin de o ora, pe arena Philippe Chatrier, impotriva Tsvetanei Pironkova. Jucatoarea din Bulgaria va obtine calificarea in turul 3 al competitiei fara .

Simona Halep Amanda Anisimova 6-0, 6-1, turul 3 Roland Garros 2020. Meci senzational al Simonei si calificare in optimi

UPDATE, ora 15:46 Simona Halep s-a calificat in turul 4 la Roland Garros 2020, dupa ce a trecut de Amanda Anisimova in doar 55 de minute. A fost 6-0, 6-1! Urmeaza un duel cu Iga Swiatek. Simona Halep inchide un meci perfect. Simona isi face serviciul. Break Halep. Simona isi .

Roland Garros: Simona Halep a aflat cu cine va juca in optimi, daca va trece de Amanda Anisimova

Iga Swiatek Polonia, 53 WTA) va fi urmatoarea adversara a Simonei Halep in optimi), daca principala favorita a turneului de la Roland Garros o va invinge pe Amanda Anisimova.

FOTOGALERIE Ca un uragan - Victoria Simonei Halep cu Amanda Anisimova, in imagini superbe

Simona Halep si-a asigurat calificarea in optimile de la Roland Garros dupa o victorie scurta 6-0, 6-1 dupa 54 de minute) obtinuta tocmai impotriva celei care o elimina de la Paris in 2019, Amanda Anisimova.

DigiSport: Anisimova a venit ca la nunta, apoi tipa atingand ridicolul! Verdict dur dupa demonstratia de forta a Simonei Halep

Simona Halep a ajuns din nou in optimile de la Roland Garros dupa ce a defilat in confruntarea cu Amanda Anisimova, jucatoarea care o eliminase anul trecut in sferturi. Ziaristul Cristian Tudor Popescu a urmarit partida si.

Simona Halep Irina Begu 6-3, 6-4, live video turul 2 Roland Garros 2020. Simona obtine calificarea

UPDATE, ora 19:30 Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros 2020, dupa ce a trecut de Irina Begu, scor 6-3, 6-4. Urmeaza un duel cu Amanda Anisimova pentru optimile de finala. Simona face break si va servi pentru calificarea in turul 3. Halep are raspuns si de aceasta data.

Roland Garros: Simona Halep, in turul trei dupa un meci spectaculos cu Irina Begu (6-3, 6-4) Urmeaza duelul cu Amanda Anisimova

Timp de o ora si 23 de minute, Simona Halep si Irina Begu au oferit un meci spectaculos: intensitate, agresivitate, unghiuri din cartea de geometrie si lovituri splendide care meritau ca tribunele sa fie pline. Recitalul de pe Suzanne Lenglen a fost castigat de Simona in doua seturi 6-3, 6-4). Irina are marele merit de a se fi ridicat la nivelul principalei favorite la castigarea Roland Garros-ului. in turul trei, pentru Halep urmeaza duelul cu cea care i-a curmat traseul de pe zgura pariziana in 2019: Amanda Anisimova.

Simona Halep este Dumnezeu. Fanii au izbucnit dupa ce Simona Halep si-a distrus adversara la Roland Garros

Simona Halep a reusit o prestatie magistrala in primul set al partidei cu Amanda Anisimova, din turul 3 la Roland Garros 2020. A fost un 6-0 absolut fulminant pe care l-a reusit jucatoarea de pe locul 2 mondial in fata favoritei numarul 24 de la Paris. inca din finalul primului set, dar mai ales dupa .

Asa am trait Simona Halep - Amanda Anisimova in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep a obtinut revansa in fata americancei Amanda Anisimova, vineri, in turul 3 de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )