Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cum vede Traian Basescu iesirea Greciei din situatia in care se afla

România Liberă România Liberă,
Cum vede Traian Basescu iesirea Greciei din situatia in care se afla

Traian Basescu, fostul sef al statului, a declarat, vineri, la emisiunea Gandul Live ca Grecia va iesi din zona euro doar daca vrea ea, fiind un exemplu de ceea ce inseamna sa crezi ca poti trai din imprumuturi timp indelungat. continuă pe România Liberă

Asociatie auto germana: Iesirea Greciei din UE ar putea contribui la stabilizarea zonei euro

O asociatie a industriei auto germane considera ca iesirea Greciei din zona euro ar putea fi necesara in pofida impactului pe care l-ar putea avea asupra vanzarilor de masini noi, relateaza Automotive News.

Dan Voiculescu: Traian Basescu, adversarul poporului roman

Lipsa curajului si duplicitatea au fost caracteristicile epocii lui Traian Basescu, scrie Dan Voiculescu pe blocul sau. in ciuda dezaprobarii unor lideri politici fata de atitudinea lui Traian Basescu, nu s-a.

Gheorghe Tinel: Traian Basescu plange dupa Victor Ponta

Traian Basescu a lasat sa se inteleaga, intr-un interviu recent, ca premierul Victor Ponta, de fapt, fuge de justitie in Turcia. Victor Ponta si-a tras una in genunchi. Este o iresponsabilitate a.

Traian Basescu: Sunt erodat. Voi continua sa fiu partner PMP, dar nu liderul partidului

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, vineri, la Gandul Live ca va continua sa fie partener al PMP, dar nu vrea sa fie liderul acestui partid, adaugand ca el este un lider erodat. Nu vreau. Am fost lider destul. Sunt un lider erodat. Politica are nevoie de lideri mai noi.

Traian Basescu: Sunt erodat. Voi continua sa fiu partenerul PMP, dar nu liderul partidului

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, vineri, la Gandul Live ca va continua sa fie partener al PMP, dar nu vrea sa fie liderul acestui partid, adaugand ca el este un lider erodat. Nu vreau. Am fost lider destul. Sunt un lider erodat. Politica are nevoie de lideri mai noi.

Traian Basescu, despre finantarea campaniilor electorale: Nu exista partid care sa fie curat

Intr-un interviu pentru Gandul Live, fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca nu exista partid care sa fie curat si ca nu candidatii sunt cei care se ocupa de finantarea campaniilor electorale, insa acestia au responsabilitatea morala in acest sens.

Traian Basescu sustine ca nu l-a intrebat niciodata pe Coldea despre vreo ancheta la adresa Elenei Udrea

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, vineri, la Gandul Live, ca nu l-a intrebat niciodata pe Coldea despre o ancheta la adresa Elenei Udrea si ca in timpul mandatului sau nu au existat denunturi la adresa acesteia.

Traian Basescu, nemultumit de numirea lui Ungureanu la SIE: Iohannis va plati factura acestui lucru

Traian Basescu il critica pe Klaus Iohannis pentru numirile facute la sefia serviciilor secrete. Asta pentru ca, spune fostul presedinte, atat Eduard Hellvig cat si Mihai Razvan Ungureanu sunt apropiati ai.

Traian Basescu, despre viitorul sau politic: Voi fi un partener al PMP. Eu nu am incalcat legea

Traian Basescu a vorbit in cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru gandul. info despre vitorul sau politic si considera ca mi-am facut datoria fata de politic, bine, rau. Voi fi un partener al.

Traian Basescu, despre Sebastian Ghita: A fost un partener al lui Ponta si unul dintre finantatorii campaniei sale

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, vineri, la Gandul Live ca Sebastian Ghita a fost un partener al lui Victor Ponta si probabil si unul dintre finantatorii campaniei sale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )