Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Voiculescu: Traian Basescu, adversarul poporului roman

Antena3 Antena3,
Dan Voiculescu: Traian Basescu, adversarul poporului roman

Lipsa curajului si duplicitatea au fost caracteristicile epocii lui Traian Basescu, scrie Dan Voiculescu pe blocul sau. in ciuda dezaprobarii unor lideri politici fata de atitudinea lui Traian Basescu, nu s-a. continuă pe Antena3

Dan Voiculescu, un nou ATAC la dictatorul Traian Basescu

Dan Voiculescu a explicat ca Traian Basescu nu a fost doar adversarul lui politic ci adversarului poprului roman si pentru faptul ca acesta i s-a impotrivit a platit.

Traian Basescu: Romania nu e pregatita pentru zona euro. Companiile de stat necompetitive vor fi pur si simplu zdrobite de noua moneda

Fostul presedinte, Traian Basescu, este de parere ca Romania nu este pregatita pentru zona euro, desi in ultimul an din mandatul sau la Cotroceni, sustinea ca obiectivul tarii noastre pentru adoptarea.

Traian Basescu: Romania nu e pregatita pentru zona euro

Romania nu ar trebui sa se grabeasca sa adopte moneda euro fara sa rezolve intai problemele din companiile de stat cu datorii mari, spune Traian Basescu. Intr-un interviu acordat Digi24 , fostul presedinte a explicat ca, in acest moment, sectorul de.

VIDEO. Traian Basescu: Romania NU este pregatita pentru ZONA EURO

Intr-un interviu pentru postul de televiziune Digi 24, fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu este de parere ca tara noastra nu ar trebui sa se grabeasca sa adopte moneda unica europeana deoarece euro sectorul de stat nu este suficient de competitiv pentru a rezista pe piata europeana.

Sinteza Zilei: Mihai Razvan Ungureanu, fanul infocat al lui Traian Basescu. Ce le promitea romanilor

Mihai Gadea a reamintit in cadrul editiei de astazi a emisiunii Sinteza Zilei despre relatia stransa dintre familia fostului presedinte Traian Basescu si actualul director al SIE, Mihai Razvan Ungureanu. Mih.

Ce discuta Elena Udrea cu Traian Basescu

Elena Udrea a spus ca discuta cu Traian Basescu despre ce se intampla in plan politic, al administratiei publice, pentru ca nu se mai intampla nimic in Romania, orbiti fiind de spectacolul catuselor, nu vedem ca nu se mai intampla nimic in tara.

Ce spune Elena Udrea despre faptul ca Ghita il vrea martor pe Traian Basescu

Elena Udrea: Astept de la alti barbati mari ai acestei tari, ca Liviu Dragnea, Ponta, sa vina sa spuna ce stiu. Ghita stie multe lucruri. Nu stiu de ce il invoca pe Traian Basescu drept martor, e interesant ce spune. Trebuie sa vedem cat adevar e in spatele acestor acuzatii .

Radu Tudor: Ginerele lui Traian Basescu facea afaceri dubioase si ilegale cu niste mafioti, cu niste indivizi apropiati de KGB

Dezvaluiri din dosarul in care ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop, este acuzat de complicitate la santaj. Pricop era vazut ca o vedeta de cei implicati in dosar, datorita relatiei sale de rudenie cu fostu.

Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop, trimis in judecata in dosarul de santaj

Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, si Sergiu Lucinschi, fiului fostului presedinte al Republicii Moldova, au fost trimisi in judecata in dosarul privind santajarea lui Alexandru Horpos,.

Traian Basescu, mesaj pentru partidele pro-europene: Lovitura grea pentru sustinatorii Moscovei, dar rezultate datatoare de speranta pentru evolutia viitoare a tarii

Traian Basescu a transmis pe pagina sa de facebook, un mesaj partidelor pro-europene de la Chisinau. Fostul presedinte saluta victoria obtinuta de Dorin Chirtoaca la Chisinau si cea obtinuta de Nicolae.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )